Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
Annyiban van, hogy mivel ott vannak a környéken odamennek a tűzharcra/érzékelik az ellenséget (mert ugye a hadsereg nekik enemy). Viszont ha friendly a viszonyom a moziban lévő Monolithtal, akkor neutrallá változnak az eddig enemy státuszú Monolithosok is (Öregek otthona, kikötő). Legalábbis én ezt tapasztaltam. Ugyanez volt a szituáció, amikor neutral volt a Gyárüzemnél lévő zsoldoscsapat, akkor enemy volt a Krugnál a vérszopók kiírtása után felbukkant csapat és a Tudósoknak a doksi megszerzése után felbukkanó Black és csapata. Viszont, ha friendly volt, akkor legalább neutral volt mindkét csapat, ha nem friendly. Legalábbis én ezt tapasztaltam, nem tudom, hogy scriptet hogyan írták meg, mi volt a szándékuk.
De ha előtte kiírtom a Monolithot, akkor kevesebben kezdhetik el lőni az evakuálás során a bandát, habár ennek ugye az az ára, hogy örök harag. Szóval nem jól van ez így, én örültem volna egy olyan lehetőségnek, hogy ha a Monolith friendly, akkor legalább adjanak valami küldetést, amivel kiválthatom a menekülést, ha nem engednének el alapból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HP Zbook 15 G6, I7-9850H CPU, 32GB,1024GB SSD, Nvidia Quadro T2000, 15.6" FHD IPS, WIN11 Pro
- Újszerű Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 eladó!
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Eladó NAS HDD - WD Red 8TB 3.5" 5400rpm 256MB SATA3 (WD80EFAX)
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield