Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
dodopek
üzenetére
Erdekes, hogy en azt adtam oda a kereskedonek, amit a tarsaimtol kaptam, ugyanis a retyos valtozatot nem ismeretem, most ertesultem rola

Granat : hat en epp a granatvetobol kilott granatot erzem roppant gyengenek. Az alapjatekban es az Enotban egy egesz szakasznyi katona is megfekudt, ha jo helyre lottel vele...
(azert szerintem egy granat egy medvet is szejjelszed, es a kimera sem nagyobb nala...) -
Dhampir
félisten
válasz
dodopek
üzenetére
Okés, köszönöm, felsötétedtem.

(#16385) ViZion
SPOILER!
Óvodánál 3 Kim., a Jubileumiban szintén, fel is jöttek a lépcsőkön az emeletekre utánam és 2 brutális Könyvtáros.Svaroggal ki tudod kerülni az Inda tövénél lévő anomáliákat. Sevában viszont nem lehet nagy gond, csak a pittyegésre figyelj.
A tarsolyomban 3 Buborék, 1 Medúza és egy Iránytű hever.
Aad egy tűzanomália, amiben hasznos képződményt találsz.
Pripjaty remek hely, Szellemék búvóhelyén tehetős ügyfél lettem, akár exot is vehetnék, de szerintem maradok a fejlesztett Sevánál. Sok pénz inkább a lőszerekre megy el. A mesterlövész fegyveremre különös figyelmet fordítok. A típusát nem tudom fejből, valahonnét zsákmányoltam. Elég speckó lőszer való bele, de akit eltalál, az egy boldogabb világban ébred fel. Mellette egy Vintorezt is fejlesztettem. Kaptam egy .45 ACP-s töltényt befogadó kézifegyvert, most stukker helyett azt használom. Hangtompítót és távcsővet is tettem rá, a tárat nagyobbra fejleszttettem.
A Könyvtáros miről kapta a nevét? Miért jár a megjelenésük fura zajokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bestbuy játékok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

shield