Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
Mióta feltettem a Physicist03 kolléga által linkelt sgm - et még nem crashelt a játék egyszer sem.Zatonban csinálom a küldiket és hát az alfa csapat elégé megnehezíti az életem.Lehetséges hogy én nem vagyok annyira ügyes,de nagyon keményen osztanak.Nagyon ügyesen és taktikusan mozognak nyílt terepen semmi esélyt nem adnak még ha nem is látnak annyira érzik hol vagyok szinte odadobják a gránátot a lábamhoz.Pedig nincsenek brutál fegyvereik az alapjátékban lévőket használják amik egy kicsit fejlesztettek.Gondolkodtam azon lehet kikapcsolom őket amíg meg nem erősödöm egy picit,mert a mostani helyzetben erőfölényben vannak velem szemben.
(#11192) hubai1979 én is fejeztem már úgy be a módot,hogy nem tudtam megvizsgálni a helikoptereket.Nem tudtam vele semmit kezdeni bent maradt a pda- ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Pánik a memóriapiacon
- Társasjáték topic
- Apple Watch
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tanárian oktatja a ChatGPT a mezőnyt
- További aktív témák...
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield