-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
Mióta feltettem a Physicist03 kolléga által linkelt sgm - et még nem crashelt a játék egyszer sem.Zatonban csinálom a küldiket és hát az alfa csapat elégé megnehezíti az életem.Lehetséges hogy én nem vagyok annyira ügyes,de nagyon keményen osztanak.Nagyon ügyesen és taktikusan mozognak nyílt terepen semmi esélyt nem adnak még ha nem is látnak annyira érzik hol vagyok szinte odadobják a gránátot a lábamhoz.Pedig nincsenek brutál fegyvereik az alapjátékban lévőket használják amik egy kicsit fejlesztettek.Gondolkodtam azon lehet kikapcsolom őket amíg meg nem erősödöm egy picit,mert a mostani helyzetben erőfölényben vannak velem szemben.
(#11192) hubai1979 én is fejeztem már úgy be a módot,hogy nem tudtam megvizsgálni a helikoptereket.Nem tudtam vele semmit kezdeni bent maradt a pda- ban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazon Fire TV stick/box
- Vicces képek
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- !AKCIÓ! - Apró erőmű! NucBox M6 Ryzen 5 6600H / 32GB DDR5 RAM / 1TB WD SN770 nVME
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest