- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
FeketePok #10053 üzenetére
én is pont így vagyok, sajnos nem bírtam rájönni, mitől van ez. az első betöltés rendben megy, utána viszont mindig kidob, akárhogy töltenék vissza egy régebbi állást, akár quicksave, akár menüből.
mondjuk engem 5x-i újrakezdésnél (ráadásul csak kiváncsiból, laptopon kezdtem megint) annyira nem zavar, de abban bízok, hogy ha a mocsáron túlleszek, ott majd működik a töltés rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- RAM topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Spórolós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest