- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
válasz
Stevan87 #7094 üzenetére
Nekem is volt ilyen hiba, de nem tudom, hogy mitől.Én abból vettem észre, hogy nem állt le, hogy nem jött vissza az aero felület.(nekem úgy volt beállítva a gyenge hardver miatt, hogy tiltsa az aerot, meg minden ilyen szirsz@@rt, ha elindítom a játékot).
A letöltési, telepítési sorrend itt.Annyi módosult, hogy nem muszáj az angol text, mert van már hozzá magyarítás is.Illetve ha komoly géped van, időjárás módosító mod is van.Többiek!
Nekem C64 volt az első, 1987-ben, kazettával!És persze turbós programokkal.Emlékszem a Raid Over Moscow című játékra.Na az volt az első szerintem, amit crack-elni kellett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- Star Citizen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Retro teló rajongók OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest