Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Milyen széket vegyek?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
dodopek
üzenetére

Szerintem számítanak hogy hányan élik túl mert minél többen vannak annál jobb a tűzerő, azok a szerencsétlenek is lepuffogtattak nekem pár mutánst amíg én a hajó elejénél kínlódtam

Medve: Ja és legjobb ha már előre várod őket, három oldalról szoktak támadni, a Shevchenko felől, jobbról a híd felől és balról a domb felől. Ha látod hogy közelednek már előre dobáld meg őket gránáttal vagy RPG-vel lődözd meg őket, egyrészt már kapásból kivégezhetsz párat mire odaérnek, meg le is sebzed őket és a többiek könnyebben le is lövik őket, de vigyázz hogy túl közel a hajóhoz ne robbanjon semmi mert a hajótesten keresztül is sebződnek a társak és volt hogy Davidet is sikerüt likvidálnom egy rosszul elhajított gránáttal... Minden sikeres hullám leverése után érdemes menteni ha elfogadhatóak (0 közeli) az ember veszteségek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
- OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
- PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- Xbox Carbon Black controller
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield