- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED monitor topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 
			  PROHARDVER! Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

' Tzs , senior tag válasz  Antonius1978

üzenetére Antonius1978

üzenetéreHaha, ez jó  Már nem is emlékeztem erre a hsz-re. Ja a zenék igen jók, azt korábban is felfedeztem Már nem is emlékeztem erre a hsz-re. Ja a zenék igen jók, azt korábban is felfedeztem A gitárszólós beállítást kipróbálom majd. A gitárszólós beállítást kipróbálom majd.
 Az az Action album ütött annak idején, bár már teljesen más zenéket hallgatok, néha még előveszem... azt tudod, hogy most jelent meg új albumuk? Persze, bármikor, szívesen írok ajánlót róla, hozzunk össze valamit!  
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mobil flották
- Suzuki topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 4
- Tesla topik
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Már nem is emlékeztem erre a hsz-re. Ja a zenék igen jók, azt korábban is felfedeztem
 Már nem is emlékeztem erre a hsz-re. Ja a zenék igen jók, azt korábban is felfedeztem 
 shield
 shield