- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Timstrike #33971 üzenetére
Elfelejtetten neked ennek kapcsan visszajelezni, probaltam telepiteni a modot, es nem sikerult, valami hiba miatt, azaz lehet hogy utanna nem indult el, mar nem emlekszem.Nem ertem miert,lehet valami cirillbetus marhasag miatt amire nem figyeltem esetleg ? Habar nem hinnem, mert a CoC nem orosz mod, ha jol emlekszem, ez RobberBaron egyeni modja volt, amit egyedul butykolt, es ugy latszik utolag sokan beszalltak a buliba...jah, es eredeti COP-m van.
Ugyanekkor probaltam telepiteni a Dacolva a halallal-t, Saga59 forditasaban, de az sem sikerult...ott mar esetleg tenyleg lehet hogy valami cirillbetus dolog miatt esetleg.Habar csak sztalkerkedni akartam, mert Saga59 leirasabol rajottem, hogy mar vegigvittem a modot, valoszinuleg mar akkor amikor leforditotta...
Valaki nem tudja esetleg, hogy hogyan tudom angol nyelvuve tenni a We are not alone - Holdsztalkert ? Talaltam egy stabil ruszki valtozatot valahol, de cirill es metod jelentkezik a kepernyon
TZS ha majd meg teszteled a Turult par perc erejeig, akkor kapcsold be a dinamikus harci zenet, kivancsi vagyok, hogy mennyire tetszik a harci zene amit valogattam,ne feledd el.
Dorothy : TZS oldalan talalsz egy rakas fasza modot, amelyek le vannak forditva magyarra...[link]
Nem rangsorolom oket, de ha mas palyakra es eltero tortenetre vagysz, akkor a Way in Pripjat,Spectrum Project es a Wind of time-ot probald ki eloszor szerintem,esetleg ide sorolhatom a Gladiator/Szovetseg idejet, ha viszont az alapjatekhoz hasonlo, de bovitett modokat akarod, akkor probald a tobbit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest