- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Az SGM Enotban eléggé belementem a konfig fájlokba, mert alapból szarul volt egy csomó minden beállítva. Pl egy fegyó 3 tár után pirosba amortizálódott. Meg a medikit használata után éhes lett a csávó. Ilyenek voltak benne. Szóval ott a különböző lőszereknek valóban különböző paraméterei voltak, és a monolitosok a Pripjat pályán tényleg dőltek mint a kalász a páncéltörő lőszertől. Meg ott volt hangtompítós lőszer csökkentett lőportartalommal, az is másképp viselkedett, de azt alig használtam. Szóval teljesen szabadon konfigolható melyik fegyó melyik lőszerrel hogy viselkedjen. Én csak azt nem tudtam, hogy a sebzés csíkot hogy számolja ki a program, a nagyobb csík mindig egyértelműen nagyobb sebzést jelent-e. Illetve a fejlesztőtől elvárható lenne, hogy pl visszarúgásban, sebzésben totál másképp viselkedjen egy 7.62-es fegyver mint egy 5.56-os.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Fanatec bázisok, Hub, Button Module, kormányok eladó
- HP Prodesk i3 120GB SSD 500GB HDD tökéletes
- AsRock B550M Steel Legend + AMD Ryzen 7 5700X + Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 32 Gb
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lian Li O11 Dynamic XL White (O11DXL-W) ROG CERTIFIED "szörnyeteg"
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- CORSAIR K100 AIR
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest