Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
' Tzs , #33730 üzenetére
[CS Változás ideje]
SaGa, Balathruin: Köszi a tippeket, igyekeztem lebutítani a játékot élvezhető szintre. Végül is ki lehet kerülni a pályaváltás behalását úgy, hogy egyszerűen a hosszabb utat választom. Na de negyvenkettedszerre már mérgesítő tud lenni. Nagyon. Még próbálkozom állítgatni, de a sikertelenség napokra abbahagyatja velem a próbálkozást.
Antonius1978: Kipróbáltam a Turul modot. Vicces
Azért nem bírtam ki röhögés nélkül, mikor belépek Szkadovszkra és az öreg Szakáll a Tavaszi szél vizet áraszt metal verzióját bömbölteti a rádióbólTovábbá Jar bácsi lövöldéjénél az Action zenekar 1995-ös Sitten és a Heroin számából van gitárbetét, odab***!
(A hidegen fújnak a szelek-et ki adja elő?)
Az is jó, hogy eleve nem 200 rubellel kezdünk, meg hogy nálunk vannak kapásból a szerszámok, így annak adhatóak oda, akinek akarjuk.
Mik várhatóak még ebben a modban? Az ajánlót megírjuk valamikor? A Chernobyl Chronicles fordítást lehet már tesztelni?Belenéznék abban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- PlayStation 5 Digital Edition Slim - majd 2 év garancia
- Asus TUF GTX 1660 Super OC 6GB
- 3 TB WD RED (WD30EFRX) 1000+Nap 100/100
- PlayStation 5 DualSense Controller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest