- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Androidos tablet topic
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
válasz
Sensut
üzenetére
A tesztelés már akkor meg volt, amikor összeállítottam a konfigot. Csak használni akarom. Nyilván a jó sztori és a játékmenet az első, viszont ha ezt a lehető legmagasabb grafikai beállításokkal élvezhetem az még jobb. Nincs mit tenni, akkor vissza kell vegyek belőle. Ettől nem fogok a kardomba dőlni.

"Ezek a Stalker játékok a mai napig sincsenek optimizálva egyik féle konfigurációra se. "
Ahhoz képest mint mondottam volt az alapjátékokat gond nélkül tudom maximumon vinni. A Clear Sky -n érezhető csak, hogy jobban terheli a gépet de még azzal se volt gondom.
Egyébként mellékesen jegyzem meg: Amikor sok-sok évvel ezelőtt először kezdtem el Stalkerezni akkor egy nagyon régi és gyenge gépem volt. Konkrétan a Shadow of Chernobyl -t úgy játszottam, hogy minden grafikai beállítást a mimimumra kellett vennem... az összeset. Úgy azért már nem olyan szép.
Persze ez se vette el a kedvemet, nem érdekelt, annyira megszerettem. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/32GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia
- iPhone 15 Plus 256GB yellow gyári független megkímélt akku 90%
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Persze ez se vette el a kedvemet, nem érdekelt, annyira megszerettem.
shield