Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Üdv Stalkerek,
A segítségteket kérném.., az utóbbi 2-3évben hozzá sem nyúltam más Stalker játékokhoz csak a LostAlphát pörgettem ki párszor. Előtte természetesen megvolt a többi is, azok sem egyszer..

Gondoltam belekezdek megint egy CoP-ba, viszont.., szóval így két LostAlpha végigjátszás után elég lehangolóan buta a grafika, LA után konkrétan nagyon gáz.
Olvasgattam a topicban, az utóbbi időben volt jó pár mod ajánlás, továbbá az összefoglalót is átnyálaztam, ennek ellenére tanácstalan vagyok.Graf modot keresek, ami elsősorban a látványvilágon dob.
Látóhatár, fű árnyék stb.., esetleg fegyver textúrák.Tudnátok esetleg ajánlani nekem valamit?
Nem kell se új pályarész, sem új sztory sem semmi egyelőre. A natúr CoP-ot tolnám végig de lényegesen pofásabb köntösben. Steames verzió van meg, pontos ver. számot hirtelen nem tudok mondani..
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Bontatlan Steam Deck 512GB OLED + Dokkoló + 512 GB memóriakártya
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Apple watch SE3 2025 cellular eladó! Garanciával gyári dobozban
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

shield