- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- E-book olvasók
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
mickemoto #2973 üzenetére
talán ez működik
Az option pack-ból használni kell a disable dream opciót is, mert különben alváskor fagy ki.
Ha a beavatkozás után nem tudsz belépni a menübe, kezd elölről.
A mod után először a magyarítást kell feltenni, majd options pack disable dream-ot másoljátok bele.
Esetleg meg lehet próbálni hogy a gamedata > configs > ui > mappát nem íratod felül a magyarítással.
Célszerű a javított magyarítást használni, illetve a legújabb option pack-et, de ezzel is előfordulhat hogy 1-2 extra fegyver tulajdonságai nem lesznek lefordítva.
Esetleg keresgélj a fórumban, egy csomó dolgot már leírtam, és sajnos nem emlékszek mindenre, mivel sok idő eltelt mióta aktívan foglalkoztam a dologgal. Én is csak a régi hsz-eket tudom linkelni. Illetve linkeltem azt is hogy a kpl. gamedata állományomat feltoltam a data.hu-ra, ha valaki mégsem boldogulna a magyarítással.Nekem azóta sem volt gondom a SMRTER 0.41-el, többször végigjátszottam. Csináltam is egy biztonsági mentést a gamedata állományról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Le Mans Ultimate
- Formula-1
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest