- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
A Metrót én se szerettem. Alig vártam vége legyen, csupa mutáns meg lineáris feladat: öld meg a mutánsokat. A Stalker szerintem úttörő a sandbox játékok világában, és valóban nem sok hasonló készül azóta se, talán mert túl munkaigényes, és itt tényleg fel kell kötni a gatyát, ha játszható dologgal akarsz előállni, nem mint egy COD-ban, ahol a halottak száma a tét, de egy qrva kapun vagy ajtón nem tudsz bemenni és elbújni, ha a készítők azt nem akarják. Én csak a Borderlands és Far Cry sorozatokat szeretem a hasonló játékok közül, volt egy sandbox Wolfenstein is ugye, ami nem lett túl jó, de azért még játszható volt. Na meg ez az új Thief, ami elődeihez képest egy hatalmas bukta, de el lehet szórakozni benne... Sanyi, többet nem is tudok a FPS kategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Dying Light 2
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest