-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
SaGa59 #26636 üzenetére
Igen felismertem a dokit a 10 képződményt nem tudtam megtalálni neki (max 8 at).A javításokkal változott a rejtekhelyek tartalma is.Még javítás nélkül egy rejtekhelyen képződmény is volt pont az egyik amelyik a dokinak is kellett ezt a javítások elvették és bár sokat kerestem nem találtam sehol.Vizkeresztnél is volt feladat ami a hídon lévő ellenséges szabadságosok halálával kezdődött majd skadovski infó felvétele után a déli fensíkon fejeződött be.A vége ennek a résznek elég harciasra sikeredett megjelent egy frakció (már nem emlékszem a nevükre) és pár összetűzés után megoldodott.Smaragdnál egy kitörésre utaló esemény után a körantenna alagsorában Noé állt velem szemben (persze itt nem az a neve) és a vele való beszélgetés zárja a módot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple MacBook
- Google Pixel topik
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Avast! Antivirus topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Motoros topic
- OLED TV topic
- ASUS routerek
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Nintendo Switch játékkonzol Mário játékkal (kézikonzol)
- Asztali PC , i5 6600 , RX 580 8GB , 24GB DDR4 , 256GB m.2 , 640GB HDD
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Érintős Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Rockrider AM50s enduro - Teljesen új első maxxis DHF, belsők!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest