- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- OLED monitor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Hobby elektronika
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
válasz
shield #25138 üzenetére
Most kicsit izgalmasabb menetet toltam a Zulu storyval. Beszéltem egy dutys csókával, és ez a beszélgetés elteleportált a földalatti laborba, ami az alapjátékban a Közösségi ház alatt van Pripjatyban (x valahány, a számára nem emlékszem). Itt egy PKM géppuskát, meg iratokat kell összeszednem. Kaptam egy spéci ecolog outfitet is (a zöld kutatói ruha), végre nincs gondom a sugárzással. Sőt, még néhány sugárzás elleni gyógyszert is találtam. És végre ZOMBIK is voltak, igaz nem sok, nem túl veszélyes, de azért mégis egy kis izgalom. Bár se mutáns patkányok csapatai, se burerek, ahogy ez ebben a laborban lenni szokott...
Most viszont az a gondom, hogy az ajtó bezáródott, nem tudok kimenni a laborból. Visszatöltök egy korábbi mentést, talán a feladat valahogy időlimites, bár visszaszámolás nincsen. De mikor legutóbb az ajtónál jártam, akkor még nyitva volt. Utána kószáltam még a laborban, lehet, nem kellett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest