Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Milyen egeret válasszak?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- RAM topik
- Autós kamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
Kipróbáltam hogy kizárólag azt a gamedata állományt használom amit feltöltöttem.
Csodák csodájára most összejött a pripyati kiürítés. Igaz addig tököltem a fegyverek kiválasztásával, míg egy kivétellel mindenki meghalt, a többség az első saroknál sem jutott tovább.Én meg rohantam mint a mérgezett egér, mert megjelent a kobb felső sarokban egy óra, hogy van még x másodpercem. Szóval pont odaértem, nagyon lövöldözni sem volt időm és már fel is szállt a gép. Most megpróbáltam újra és el is tudtam menni a géppel. Mindezek örömére aludtam egyet utána. Nem fagyott.
Most megyek vissza nézelődni.Szóval aki az általam összecsapott S.M.R.T.E.R. moddal tolja, javaslom egy új, üres gamedata mappába pakolja a letöltött cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- RAM topik
- Autós kamerák
- Villanyszerelés
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest