- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Philips LCD és LED TV-k
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 
			  PROHARDVER! Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

PeL addikt Üdv. Valakinek sikerült végigvinnie az SGM 2.0 Geonezis addont? Mennyire játszható illetve mennyire stabil? Hiányzik a zóna és valamivel újra el akarom kezdeni. SHoC-hoz nem találtam olyan modot ami lekötne (próbáltam a Zone of Alienation-t de még mindig eléggé bugos és átláthatatlan a magazine mod része ezért nem kínlódtam vele inkább pedig lenne benne potenciál), CS-hez vérszegény a felhozatal, CoP-ban meg az SGM modok elég ütősek. A Geo addon (David.m.e. féle all-in-one pack) le van töltve a save corruption fix-el de amíg nem hallok meggyőző véleményt nem állok neki mert nem szeretnék belefutni valami game-breaking bugba a legnagyobb játék közepén. Szóval várom a tapasztalatokat és véleményeket a moddal kapcsolatban.  
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield
 shield