Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kislaki92
senior tag
Reznov ezt küldte át nekem...de elfelejtettem vele megnyitni az appdata-t.pl. engem is megzavart mert nincs gamedata ugye...most két lehetőség van...bár azt kétlem...vagy nem tudom ,hogy a .db fileokba van belekonvertálva az egész...a másik lehetőség ami biztos ,hogy az appdatában van..de ha kicsomagolta és tudta fordítani akkor ezek szerint csak így lehetett hozzájuk férni.ha hazaér akkor megkérem,hogy nyissa meg az appdatát és PS-eljen és akkor meglátjuk

shield
Antonius1978
kekeecibal oldal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield