Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz #90933760 #21042 üzenetére

    Valahogy ugy akkor ezek szerint.De felesleges sirankoznod :DD , engem a Geo 2 - egy fix hianya miatt amirol nem tudtam, itt segitett valaki - mindig kidobott, meg jatek kozben is, ha felvettem pl egy kepzodmenyt, vagy egy fegyvert, vagy barmit :W es amikor atleptem mas palyara ott is mindig osszeomlott, ha az adott palyan el nem dobtam, el nem adtam, fel nem vettem stb azt az adott targyat.
    Ugyhogy ez lopurc, mivel egy palyan azert tobb orat is tudsz jatszani, mielott atmennel egy masikra.

    Dhampir maga az otlet, a megvalositas tunik jonak, nem mondom, lehet hogy egy ido utan kurvara idegesito lesz a jatekkal jatszani, epp ezek miatt a jol atgondolt dolgok miatt.
    Lathatni jopar filmet, ami bizony pont igy mutatja be a dolgokat, csak magadra szamithatsz, a cikkben emlitik az Ut nevu filmet is, nagyon durva benne az elkepzeles, abban a tabor 2 reszre oszlik, 1. akik megprobalnak innen-onnan kajat guberalni - mar ha kapnak, a masik tabor meg egyszeruen az elkapott embereket zabalja meg...Vagy emlithetnem a Resident Evil cimu sorozatot is, abban is kell kaja, pia, fegyver, biztonsagos hely stb, gyakorlatilag minden ilyen film errol szol.

Új hozzászólás Aktív témák