Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Philips LCD és LED TV-k
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gigabyte alaplap topik
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
rétisün #20502 üzenetére
Szerinted nem fog eltűnni addigra a hátizsák, ha csak úgy lehajítottam a Tiszta Égbolt bázison egy sarokba?
Rakjam bele egy letehető hátizsákba?(#20500) hubai1979
Érdekes, mindenki nem lövöldözik rám a banditák közül sem, csak egyesek. A Leégett falunál már a zatoni átlépés után kaptam az áldást. Amikor visszamentem oda, ismét követtek páran, az Irányító barlangjába is bepofátlankodtak, azután még zombikat is kaptam kéretlen kísérőnek. Jött egy Kitörés, amit kapszulával átájultam, utána elhullott a maradék ellenfél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo IV
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest