- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Milyen monitort vegyek?
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Feltettem a sima SGM 2.2őt, és kezdeti nehézségek árán, de már legalább 15 óra játékom benne van. Elhagytam a kordont, a mocsarat átfutottam, zatont már majdnem teljesen befejeztem, és most mennék jupiterre garázdálkodni, sőt már át is mentem de nem nagyon csináltam még semmit.
Rendeltem Fürgétől egy exoskeletont, de ezt a fajtát még egy képen se láttam. Azt írja, hogy kezdetleges prototípus, szerintem eléggé gyászos...raktam rá szervomotort, egy kicsit erősítettem, de ha 300 ezret ráköltök, akkor se lesz valami jó cucc. Honnan a francból lehetne igazi jó exoskeletont szerezni? Ezt ráadásul "Szervo Ruhának" hívják.
A másik kérdésem az lenne, hogy megvan a Svarog detektor ami sárga, de több képen is láttam itt hupikék meg mittudomén milyen színű, ráadásul módosított detektorokat. Hol lehet olyanokat szerezni?
Néha belefutok 1-2 alpha csapatba és abból a 200-300 ezerből tudok gazdálkodni
Amúgy a bankár csak nekem nem működik? Adnia kéne kamatot, de nem ad. Átalszok 3-4 napot, és ugyan annyit kapok vissza mint amennyit beraktam. Ez bug?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest