- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- OLED monitor topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Androidos tablet topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stalker78
tag
válasz
Alienhun79
üzenetére
Nem biztos,hogy jól emlékszem,de az artik után még Novikov - nak is futkozni kell 1 - 2 dologért és csak akkor lesz meg a bioradar.
A kép:
(#17076) Antonius1978 A Szultán-küldi nekem úgy alakult odaadtam neki a 3 artit,de az embere addigra kiterült (valami zombik tették el láb alól nem tudom hogy folytatódott volna tovább ).A swaroghoz meg kell Bagoly veles-küldije.Igazság szerint nekem Chapaev eltüntetése után jött a Sevchenkós küldi azután a Morgan utána pedig Bagoly már adta a tudósokhoz valót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield