- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple asztali gépek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Antonius1978 #16517 üzenetére
Nah, a metro-ban engem az húzott fel, h x métert át tudok ugrani egyik helyen, másikon akár kisebb szakaszon is leestem, mert az a rossz út... Nem szeretem az ilyet. Lehet, h visszábvett graffal jobb lenne, de pl. 3-4 szörnynél már éreztem a laggolást, nem durván, de nem volt kellően 'fluid', bénának éreztem magam. Mivel itt volt a Far Cry 3 és a Crysis 2 is, így inkább azzal mókoltam. Illetve Crysis 2 becsületből lett csak végigtolva, de unalmas volt: tipikus agyatlan hentelős... lő elfut töltődik... még nyamvadt HP-ra sem kell figyelni
Far Cry 3 meg a szánalmas kategória a virágszedős és lecskebőr varrós küldikkel. Komolyan: ha mi leülnénk, akkor egy rekesz sör és pár liter pálinka után különb történetet írnánk mi együtt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Reklámblokkolók topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Trollok komolyan
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest