-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
ViZion #16506 üzenetére
Azert annyira nem szar a Metro, kb a tavaly vagy talan azelott ?! vegigvittem.Nekem nem akadozott ugy emlekszem. A folytatasa, az Utolso Ejszaka viszont neha belassult,volt enyhe szaggatas neha amikor sok szornnyel harcoltal, vasarnap es tegnap nyomtam vegig. Menteni nem lehet, legalabbis en nem lattam ilyet, amolyan mentesi csomopontok vannak, ha elertel egy helyre, akkor ott ment.Valoban vannak idegesito dolgok, hogy nem tudod pontosan merre kell menj, de elobb utobb megtalalod, ne izgasd magad.
Dodopek : azt a dolgot a legvegen lehet valasztani.Habar mint a folytatasbol kiderul, te az elpusztitasukat valasztottad.
Dhampir : hat igen, csak egy ut van, es az rogzitett, nem lehet osszevissza koricalni, meg elcsamborogni...
A grafikaja kb olyan szerintem, mint egy felturbozott Beneath a Steel Sky, ha nem ismered ezt a jatekot, akkor nezz utanna, valahonnan meg magyar forditast is lehetett hozza kapni.Dos-os jatek, de ha szereted a nyomozosdit, akkor ez is tetszeni fog sztem. Egyik orok kedvencem, kb 2002-2003-ban talalkoztam vele, ha jol emlekszem 1994-es jatek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED - Fehér
- Apple iphone 12 Pro Max 256gb olcsón
- Eladó gyönyörű Apple Watch Ultra LTE Cellular+GPS modell , 87% akksi + extra Spigen tok.
- GAMER INTEL CORE I5 14600K/32GB DDR5/RTX 3080 10GB/1TB NVME SSD/
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- OLCSÓBB 09.11.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest