- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stalker78
tag
válasz
rétisün #16478 üzenetére
Ne haragudj nem akartam elvenni a kedvedet a modtól csak beszéltem róla,hogy ilyenek is vannak benne.Mondjuk én végigjátszottam (nem szeretek félbehagyni dolgokat,ha csak nincs más lehetőség) nem volt rossz (fegyverek nagyon tetszettek benne jók is voltak)
(#16476) Dhampir Nálam az emberke nem messzire jutott mert jött a snork-invázió és szegényt addig kaparták míg össze nem esett.Persze utána nekem estek,de sikerült levadásznom őket.Ezután jött egy furcsa anomália (nem mentem közel hozzá még is sérültem) és még monolith,zombik,izlomok,controller is jutott a repertoárba míg elértem pripyatot.Pripyatban meg a zsoldosok vártak nem kis számba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- EAFC 25
- DUNE médialejátszók topicja
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest