Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Asztrofotózás
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
dodopek #16322 üzenetére
Köszönöm szépen a leírásokat!
Szerintem annál többet is lelőttem, de nem számoltam meg. Éjjellátót használtam. Már a fegyverem is folyton beragadt, de az iránytűmön csak szaporodtak. Kék jelekkel voltak feltüntetve, köztük 3 piros jel is meg-megjelent.
Majdnem körbezártak, némelyik szinte belém botlott, mire felfedezett. Végül meguntam a banánt, kitörtem közülük, majd biztonságosabb helyre érve, egy házak közé zárt téren álltam meg. Ott felmásztam egy csúszda tetejére és hálózsákomba burkolózva reggelig jót aludtam.
Az oázisos tagot nem találtam meg, amiatt is mindenképpen újból le kell ereszkednem majd.
Feltételezem, hogy a helikopteres és az egyéb kimaradt küldiket majd csak Kordon megjárása után kapom meg.
A banditavezér Kisóriás általi likvidálása nem jelent problémát, adott volna más küldetést is?
(#16323) ViZion
Áh, pedig jártam arrafelé. A fegyvereikért jó pénzt kaptam a barakkos doktor bácsitól.
(#16325) ViZion
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borderlands 4
- World of Tanks - OFF topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- További aktív témák...
- Eladó erős gamer pc! i7-14700k,4070ti super,ddr5 64gb ram.2x1tb ssd.
- Playstation Portal eladó!Újszerü
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest