Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
Dhampir #15199 üzenetére
Erre én is rájöttem már
Alapból dobozokba pakoltam, itt meg nincs egy sem. A system és az actor-nál is van valami megjegyzés, gondolom ciril betűs lenne, de így nem tudom mi a rák van oda firkálva. Gyanítom "ha elbabrálod, nem indul te p.cs"mert nem indul ha módosítom... ehh.
ěŕęńčěŕëüíűé âĺń, ďđč äîńňčćĺíčč ęîňîđîăî čăđîę ďĺđĺńňŕĺň äâčăŕňüń˙
ez van notepad-ben. Ahogy írtam nem ciril. Tanultam oroszul, szal kikeresném, de ez nem olvasható így.
-
Dhampir
félisten
-
ViZion
félisten
SGM 2.2 ENOT -hoz van vmi weight mod? Játszani szeretnék, nem rohangálni a loottal...
Egyszerűen nincs kereskedő a közelben, nincsenek dobozok, amibe pakolhatnék, a holtestek meg eltűnnek a cuccokkal együtt
Próbáltam a manuális átírást, de azzal nem indult (system és actor ltx-ben) -
hubai1979
őstag
Ez a mód is csak zatonon játszódik.
-
hubai1979
őstag
Elindítottam az sgm cop v 2.0 exét elsőnek,mikor az felment ,elindítottam a geonizis addon for sgm 2.0-t.Kérte a felülírást,én engedélyeztem és nem megy.
Ha jól olvastam ez a sgm cop v 2.0 valami javított verzió.
-
hubai1979
őstag
válasz
Physicist03 #15189 üzenetére
Én tegnap letöltöttem a sigerius oldalról a második fájlt,az kibontva 1.7 G .Volt hozzá 2 db javítás ,azt is leszedtem és akkor sem működött.Azért írtam ,mert máshonnan leszedtem a geonizis addont 664 Mb,és az működik.Azért kérdeztem,hogy valami javítás van-e ahhoz.
-
Aarpok
őstag
válasz
Physicist03 #15187 üzenetére
Nagyon jól tetted,hogy nem tartottad magadban
-
hubai1979
őstag
válasz
Physicist03 #15187 üzenetére
Asz írja indításkor hogy x-ray enige leált.
-
Physicist03
senior tag
-
hubai1979
őstag
válasz
Physicist03 #15183 üzenetére
Nem megy úgy csináltam mindent ahogy leírtad . El sem indul.
-
Aarpok
őstag
válasz
Physicist03 #15176 üzenetére
Kösz mondjuk nekem nem volt ilyen gondom,de akinek esetleg lesz akkor megtalálhatja a megoldást.Nem haszontalan ha az ember rendesen tud oroszul.
-
hubai1979
őstag
Köszi szépen.
-
hubai1979
őstag
válasz
Physicist03 #15178 üzenetére
Ha a sorrendet fogom követni,akkor nem kell hozzá semmiféle javítás?Amit én letöltöttem az 600 valamennyi Mb.
-
McTuja
tag
Expression : !m_error_code
Function : raii_guard::~raii_guard
File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp
Line : 748
Description : ... - call of pripyat\gamedata\scripts\state_mgr.script:539: attempt to index field '?' (a nil value)na ez má megint mi ? és angol néha a szöveg.
-
-
dodopek
addikt
válasz
Physicist03 #15178 üzenetére
Ezt néztétek már? Megint lemaradtak az amcsik. A zónában már rég van, és ezzel szerintem futni sem lehet...
-
Physicist03
senior tag
válasz
hubai1979 #15177 üzenetére
Ott túl sok fölösleges dolog van. Innen töltsd le és abban a sorrendben telepítsd, ahogy írom:
1. Alapjáték
2. SGM 2.0
3. Geonezis Addon for SGM 2.0Viszont ez az addon nagyon bugos, szóval nem tudom, hogy érdemes e vele bajlódni...
-
hubai1979
őstag
Letöltöttem az sgm geonizis addont 2.0.Kérdésem az lenne,hogy leszedjem az egész javítást hozzá ami az oldalon található?
-
Physicist03
senior tag
Emlékszem voltak itt olyan gondok, hogy: 1. A befogadásra váró monolitosokhoz viszed a szabadságot/szolgálatot és elkezdik őket lőni, 2. Ha sikerült befogadni őket, a vezérük Kósza bepirosodik. Nem tudom volt e ezekre megoldás,de ha nem akkor most leírom, mert megtaláltam az orosz fórumon:
Az első hibára:
Akkor jelentkezik ha valamelyik monolitos meghalt vagy megsérült. Alaphelyzetben úgy van megírva a logikájuk, hogy ne lőjenek senkire, de ha egyikük megsérül vagy meghal, akkor ez a logika kikapcsol. Megoldás:
Megnyitjuk a gamedata\scripts\ui_main_menu.script és keressük a következőket:
elseif db.actor~=nil and dik==DIK_keys.DIK_F5 then
self:mod_options()
Alá hozzáadjuk a következő sorokat:
elseif db.actor~=nil and dik==DIK_keys.DIK_F7 then
set_faction_to_faction_relation("monolith","dolg","f")
set_faction_to_faction_relation("monolith","freedom","f")
Ezután a játékban Esc-F7-Esc és utána visszük a szabadságot/szolgálatot.A második hibára:
A hiba oka ismeretlen. Néha az is okozhatja, ha beállunk egy frakcióhoz. Megoldás:
Megnyitjuk a gamedata\scripts\ui_main_menu.script és keressük a következőket:
elseif db.actor~=nil and dik==DIK_keys.DIK_F5 then
self:mod_options()
Ha a szolgálatnál van Kósza, akkor a következő sorokat írjuk be alá:
elseif db.actor~=nil and dik == DIK_keys.DIK_F7 then
local id, obj, kto
for id=0, 65535 do
obj = level.object_by_id(id)
if obj and IsStalker(obj) then
kto = obj:character_community()
if (kto == "dolg") then
obj:force_set_goodwill(5000, db.actor)
end
end
end
Ha a szabadságnál van Kósza, akkor viszont a következő sorokat írjuk be alá:
elseif db.actor~=nil and dik == DIK_keys.DIK_F7 then
local id, obj, kto
for id=0, 65535 do
obj = level.object_by_id(id)
if obj and IsStalker(obj) then
kto = obj:character_community()
if (kto == "freedom") then
obj:force_set_goodwill(5000, db.actor)
end
end
end
Ezután a játékban Esc-F7-Esc. Itt viszont arra kell figyelni, hogy ezt csak akkor csináljuk meg amikor visszük Zuluhoz és indulunk is Pripyatba, mert ez a dolog nem menthető el! (Ha mentünk miután megcsináltuk és visszatöltjük akkor ugyanúgy ismét piros lesz). -
shield
Topikgazda
Most szívat a játék (sniper), de nagyon nem tud menteni. Nagy piros szöveg jelenik meg, "Végzetes hiba történt, nem sikerült a mentés..blabla.......". Ez csinálja gyors és normál mentésnél is. Mi a teendő szerintetek?
-
Aarpok
őstag
válasz
Medvelászló #15168 üzenetére
Hajnal: a rejtekhelyek feltöltése után 3 hely vizsgálata és küzdelem egy alfa (fekete angyal) csapattal.
Zsoldosok: Kisóriás megölése és a vezérnek egy kis doboz visszaszállítása
Monolith: Alf (technikus) részére 3 dokumentum megtalálásaVörös erdőre nincs tippem
-
McTuja
tag
válasz
Physicist03 #15166 üzenetére
megvan nem irtam felül má müködik
-
Medvelászló
senior tag
Sima Sgm 2.2
Valaki írja le legyen szíves mik az utolsó küldik a Hajnal,Zsoldosok és a Monolith frakciókban!
Valakinek ötlet a vörös erdőben lévő cirkusz análmániára? -
McTuja
tag
Feltettem amit rétisün irt de nem tünt el a maszk
-
ViZion
félisten
SGM 2.2, amit fent ajánlottak. Meglepődtem, h nem a bárkánál, hanem a kordonnál kezdett, ahol minden részben a gonosz katonák henteltek és respawnoltak is hamar...
El is felejtettem, h a kordontól balra hova lehet átmennimindig lődöztem a katonákat, végül inkább csak elszaladtam, kár beléjük
-
ViZion
félisten
Nah, Veteránon indítottam, nagyon gagyi fegyó az elején, meg a detektor is akkor sípol, mikor már végem...
szokni kell, egyelőre a faluig toltam, majd folytatom. Egy crash volt csak, betöltéskor kilépett. Szal. fél óra alatt nem volt más. Fegyókra nem rakott jobb textúrát ez a mod? Nagyon nem lett szebb, de lehet csak az AK ilyen.
-
Medvelászló
senior tag
Ló estét!
Épp vörös erdőben bóklászok,most sikerült felfedeznem a másik felét is(magasvasút etc...)látok egy olyat hogy cirkusz anomáliához-ezt hogy lehet használni?Ha belesétálok akkor vagy leég a bőröm vagy a szél kettészaggat a közepén.Ezzel az análmániával lehet valahogy teleportálódni,nem igazán akarok bóklászni az erdőben mert komolyan bef.sok.
-
ViZion
félisten
válasz
GypsFulvus2 #15150 üzenetére
olvasd el mit ír a kézikönyv:
"HA lecseréli a DVD-t vagy újratelepíti a Windowst... deaktiválja, cserélje ki az eszközt, majd újra aktiválja"
Tehát van ilyen. Jó paraszt dolog.Jah, 1-2 aktiválást ír. Nekem volt reinstall és DVD író csere is... szal. gyanítom nem is ment volna. Rákerestem a no DVD patch-ra, ezzel megy.
Még egy pont a steam-nek, csak lenne normális netem, vagy "feltalálnák" az offline installereket már. Mondjuk elvileg lehetne a cégesre telepíteném, leszedném a gémeket és a mappát hazahozom... azt írták, h működik úgy is...
-
válasz
GypsFulvus2 #15150 üzenetére
Akkor mondjanak mások is valamit, mert a DRM-eket annyira én se vágom.
Elég rendesen állok át Steamre, cd-pörgetés megoldva, DRM megoldva, patchelés megoldva.Elég egy no-cd patch is, azt eredetire is ráteheted. Vagy mini-image, de az lehet hogy CoP-hoz pont nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest