Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xFreex
aktív tag
válasz
hubai1979
üzenetére
A kiemelt szöveg alapján azt mondom, hogy másik fájl tartalmazza a sebzés értékeket.
[wpn_m14]:identity_immunities,weapon_probability,default_weapon_params,mod_m14,mod_m14_damage,mod_m14_sounds,mod_sniper_particles,cost_wpn_m14De hogy melyik, azt nem tudom.
Sajnos nekem nincs meg a mod és így nehéz.Anno a Clear Sky-ban alkalmaztak hasonló megoldást a páncélok golyóállóságára. Voltak megadott fix paraméterek az alife mappában az egyik fájlban amire hivatkozott az outfit.ltx xy sora, de mire rájöttem.

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- RTX támogatással érkezik a Directive 8020
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
- ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sajnos nekem nincs meg a mod és így nehéz.
shield