Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Berguson
tag
válasz
Medvelászló #11956 üzenetére
Noé tényleg bekattant,pedig nem lőttem rá,csak kértem tőle az iránytűt. (igaz ott kicsit figyelmetlen voltam,mert már korábban odaadta!) Erre berágott és lőtt rám bent nála a hajóban,plusz a kutyája is jött nekem,így kénytelen voltam leszedni!
Gondoltam arra is,hogy egy korábbi mentést visszatöltök,de csak jóval korábbi mentésem volt,így azt nem akartam visszatölteni!Az oázist hogy és hol fogom megtalálni? Azon kívűl már nincs is több küldetésem,pedig visszaolvastam itt néhány oldalt,és meglepődve láttam jópár olyan küldetést amiről ti beszéltetek,és én még csak nem is találkoztam vele!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Bontatlan E olvasó..
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest