Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Apple MacBook
- Akciókamerák
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai1979
őstag
válasz
rétisün #11362 üzenetére
Én is elkezdtem játszani a szniperrel.Nem tudtok egy csalást,vagy valami megoldást,hogy egy kicsit több pénzt tudjak szerezni?Nekem van egy kis módom,de ha azt belerakom,akkor a kereskedők nem fognak árulni mást csak az alap fegyvereket és lőszert.Még ezt a módot régebben szedtem le,ha berakom ezt a módot,akkor zatonba szakál árul mindent.(fegyvereket,lőszert,leleteket,páncélt)Csak mint mondtam az a probléma,hogy akkor a kereskedők nem árulják a kiegészítéseket a fegyverekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nők, nőügyek (18+)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest