Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Itt az ASUS AI-ra kihegyezett VGA-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
válasz
westcoastog #10639 üzenetére
Igen sajnos újra kell kezdeni,de e nélkül esélyed sincs arra hogy szóba álljon veled
Én is mérgelődtem sőt ha jól emlékszem ez a szemét még halhatatlan is.Hiába küldtem az arcába a sörétet kiröhögöt.
Rendben ahogy gondolod azonban azt hiszem én ispróbáltam,hogy nem kezdtem előről de nem volt okés ugyan úgy néma maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Apple Watch Series 9 45mm GPS
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- Intel NUC 5CPYB mini pc eladó
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest