- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
ScomComputer
veterán
Hali ezért nem kellett volna topikot nyitni vannak erre megfelelő topikok csak utána kellett volna nézned !
Írj ide! Azonnali VGA-s kérdések órája...
Ezt meg töröltesd a modkerbe...Moderátort keresek a fórumhoz!
-
eisber1
újonc
Sziasztok. Egy érdekes hibajelenség jelentkezett nálam, amit kifejtenék részletesen, hátha valaki más is így járna, illetve kérem, akinek van ötlete, az ossza meg velem, hogy mitől fordulhatott ez elő.
Kezdjük a konfiggal először:Ryzen 5 5600 + gyári hűtő
Asrock B450 Pro4 (legfrissebb bios)
Asus TUF RTX 3070
Corsair Vengeance RGB PRO 2x16GB 3200Mhz
Western Digital 1TB NVME SSD
Corsair CX600Feltelepítettem a microsoft oldaláról letöltött hivatalos, legfrissebb Windows 10 operációs rendszert. Elvégeztem a szokásos dolgokat, (eladásra szánt pc) offline fiók, driverek letöltése, steril stress tesztek (cpu-z, furmark), illetve pár játékot is letöltöttem, hogy a gyakorlatban is ki tudjam próbálni.
A hibajelenség a következő volt:
Terhelésen random idő elteltével elment a kép. A háttérben hallottam, hogy megy tovább minden, csak nem láttam. Először videókártya hibára gyanakodtam, de furmark teszten elment bármeddig gond nélkül. Aztán tápra is gondoltam, de akkor elvileg elment volna minden, nem csak a kép. Semmi sem melegedett túl, a processzor és a ramok vadiújak, azokkal nem lehet gond. Nem sikerült sehogy megoldani, amíg fel nem raktam a Windows 11-et. Ezzel semmi baja.... szerintetek?
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asustor NAS
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy ruhás topik
- Politika
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest