- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Analóg fényképezés
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation konzolokhoz kínál külső SSD-ket a Seagate
- Autós kamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
rTorrent / libTorrent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, idokozben nekem sikerult leforditani, miutan az rTorrent forrasat is athackeltem.
Latszolag minden ok vele, xmlrpc is mukodik.
Mondjuk en a forditas utan meg szoptam egy sort azzal, hogy az 1000 eves konfig fajlomban kb. az osszes hasznalt parancs deprecated volt.
Felhuztam egy teljesen uj Win7-et egy virtualis gepre, s vegigcsinaltam az egesz folyamatot ujra, hogy teszteljem a patcheket is, meg hogy tenyleg mik a szukseges lepesek egy szuz telepitesnel.
Csinaltam egy leirast belole, a tiedre alapozva: [link]
Itt megvan minden info ami elvileg kellhet, a patchekkel egyutt, meg a package verziokkal.Az rTorrentnel is nagyreszt ugyanazokat a hackeket kellett alkalmazni mint a libtorrentnel, egy dolog viszont volt, ami nem tudom gondot okoz-e majd(eddig nekem nem).
A main.cc-ben van egy ilyen sor:
srand48(cachedTime.usec() ^ (getpid() << 16) ^ getppid());
srand48 szinten nincs Windowson alapbol, guglival talaltam olyat, hogy mas kapcsolokkal ha forditjuk akkor elerheto lesz, meg ilyen FreeBSD alapjan keszitett implementaciokat, de kapcsolokhoz nem akartam hozzanyulni, a custom implementacioknal meg nem vagtam, hogy mit hova kellene rakni, meg header fajlt kell-e gyartani hozza stb, igy vegul egy ilyen megoldasnal maradtam:
#define srand48(sv) (srand((unsigned)(sv)))
Nem egyenerteku az eredeti fuggvennyel, de nem tudom valoban szukseg van-e ra, mert total nem latom, hogy hol vagy mire hasznalna.Most mar csak egy normalis xmlrpc command reference kellene, ami legalabb annyit leir, hogy melyik parancs milyen paramatereket var, de egyelore nem talaltam.
Forraskodban is nulla dokumentacio van hozzajuk.
Te tudsz esetleg ilyet vagy barmi mas modszert amivel kideritheto?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- 3 hónap Aimlabs Plus Premium - Valorant
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest