Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Monitor hiba topik
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Házimozi haladó szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Sajnos nem. RPG maker 2000 van angolul azt hiszem arra adtam linket csak rémlik, hogy nem ebben hanem egy másik, help vagy valami haosnló topicban is kérdezted a 2003-at és utánanéztem találtam egy sitét miszerint még incs angolosítva ezért nem találni sehol. Japánul meg kicsit gazos lenne gondolom :)
-
ehh
csendes tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
de én is akarok csinálni!
ha van modernebb progi -és van- azzal!:) -
Warlock_42
senior tag
Hú a régi jó felülnézetes kalandgamek! Szerintem szerezz be egy SNES emulátort meg a hozzávaló Rom-okat aztán had szóljon!! Breath of Fire, Final Fantasy, Zelda...
Tényleg a Breath of Fire-ökről valaki tudna egy gyors összefoglalót adni?? Annó még az eggyel játszottam SNES-emu alatt, de azóta már mintha a kilencet is láttam volna valahol.... szal melyik milyen gépre mikor hol hogyan merre meddig miért ?? -
Atom
aktív tag
Aham vágom. Én azokat se láttam, de tuti vmi érdekes dolog lehet. DC-n nézted már?
-
Atom
aktív tag
És most ez miis? Kiváncsi lettem :)
-
ehh
csendes tag
egyébként kösz az előzőt
-
Keitaro
addikt
Bocs, de szerintem ezt már megkérdezted egy 3. témában. Linkel együtt beraktam, hogy ilyened nem lesz, mert nincs angol változat még. Tessék támogatni kicsit Miguel bácsit és akkor lesz. Ő fordította a 2k-t is
-
ehh
csendes tag
ha tudja valaki hol találom ezt, vagy hasznos tapasztalatai vannak segítsen!
előre is kösz:)
Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Trollok komolyan
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Samsung Galaxy S10 - 128GB Fekete
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest