Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Milyen monitort vegyek?
- Egér probléma
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Sajnos nem. RPG maker 2000 van angolul azt hiszem arra adtam linket csak rémlik, hogy nem ebben hanem egy másik, help vagy valami haosnló topicban is kérdezted a 2003-at és utánanéztem találtam egy sitét miszerint még incs angolosítva ezért nem találni sehol. Japánul meg kicsit gazos lenne gondolom :)
-
ehh
csendes tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
de én is akarok csinálni!
ha van modernebb progi -és van- azzal!:) -
Warlock_42
senior tag
Hú a régi jó felülnézetes kalandgamek! Szerintem szerezz be egy SNES emulátort meg a hozzávaló Rom-okat aztán had szóljon!! Breath of Fire, Final Fantasy, Zelda...
Tényleg a Breath of Fire-ökről valaki tudna egy gyors összefoglalót adni?? Annó még az eggyel játszottam SNES-emu alatt, de azóta már mintha a kilencet is láttam volna valahol.... szal melyik milyen gépre mikor hol hogyan merre meddig miért ?? -
Atom
aktív tag
Aham vágom. Én azokat se láttam, de tuti vmi érdekes dolog lehet. DC-n nézted már?
-
Atom
aktív tag
És most ez miis? Kiváncsi lettem :)
-
ehh
csendes tag
egyébként kösz az előzőt
-
Keitaro
addikt
Bocs, de szerintem ezt már megkérdezted egy 3. témában. Linkel együtt beraktam, hogy ilyened nem lesz, mert nincs angol változat még. Tessék támogatni kicsit Miguel bácsit és akkor lesz. Ő fordította a 2k-t is
-
ehh
csendes tag
ha tudja valaki hol találom ezt, vagy hasznos tapasztalatai vannak segítsen!
előre is kösz:)
Aktív témák
- Steinberg UR 22 MKII Hangkártya
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MacBook Pro 13" 2019 i7 négymagos / 16GB / 256GB / 99% AKKSI
- Lian Li Strimer Plus V2 szett kontrollerrel (24-pin + Dual 8-pin GPU) Garanciális, alig használt!
- Zotac Nvidia Gtx 680 2gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest