Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanna
addikt
válasz donjohnson #41961 üzenetére
Ez egy Telekomtól vásárolt Xiaomi 5G CPE Pro. Szomszéd részéről a hekkelés több szempontból kizárt. Reset lesz a következő lépés, ha még egyszer jelentkezik a dolog. Nem tudom hogy beüzemeléskor volt-e reset, illett volna kb.
-
MODERÁTOR
válasz donjohnson #6652 üzenetére
Akkor nem tudok mit mondani rá... Esetleg még azt tudom tanácsolni, hogy RESET-eld a routert, mert gyári állapotban egész biztosan nincs benne ilyesféle tiltás. Más ötletem sajnos nincs.
-
MODERÁTOR
válasz donjohnson #6649 üzenetére
Ja igen, sorry, az elején pedig írtad is... Csak rákerestem erre a "use user discovered dns server only" kifejezésre, és itt D-LINK-eket emlegetnek az első találatokban... Na de ez mindegy is, tehát a kérdésre visszatérve, valamiféle kliens szűrésed nincs bekapcsolva a routerben?
Mert ez itt nagyon úgy tűnik, hogy a kapcsolattal minden rendben, csak a WiFI klienseket a router nem engedi ki az internetre...
szerk.:
Ez nem tűzfal gond![ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz donjohnson #6647 üzenetére
Ezek szerint D-LINK routerről beszélünk...?!
De egyébként nem erre gondoltam, hanem a géped IP beállításában található DNS konfigra.
szerk.:
De, ha az IP alapú linkkel sem jön be, akkor ott más baj van... Nem lehet, hogy a WiFi klensek le vannak tiltva az internetről?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz donjohnson #6644 üzenetére
Akár még jó jel is lehet... Ha EZ is bejön, akkor a DNS szerverrel van baj. Vagy be van állítva fix DNS címed a gépen, ami nem működik, vagy ki van kapcsolva az automatikus DNS kérés.
-
dr.bubo
őstag
válasz donjohnson #6642 üzenetére
A wfis gépen az automatikus ip kérés mellett a dns kérése is automatikusra van állítva?
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
MODERÁTOR
válasz donjohnson #6642 üzenetére
Szia!
A router webadmin felületét eléred WiFi-n?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- TCL LCD és LED TV-k
- Automata kávégépek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Készül a Secret Level második szezonja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.