Hirdetés
-
PROHARDVER!
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
CP111
tag
Tegnap hazaérve most megint minden úgy működött a telón ahogy kell. A sebesség meg 700 mbps körül volt le és 120 körül fel. Az oldalak pöccre töltődtek be.
Ha megint előjön a hiba, akkor reset lesz.Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
CP111
tag
Manuálban felvittem amit írtál. Ugyan úgy nem volt net.
Én vagyok olyan qurva "szerencsés" h.a műszaki dolgok olyanokat produkálnak amit még soha senkinél!
Win 10-el is most így jártam. 2 rendszergazda csak széttette a kezét h.fingja sincs. Aztán magam újrahúztam a gépet és jó lett minden. De épp ezt akartam elkerülni.[ Szerkesztve ]
Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
CP111
tag
Nekem egyáltalán nem jó így h.akadnak az oldalak a mobilon wifin.
Mit állítsak be akkor? Minden alap beállítású. De lehet 1 hét után megjavul mint legutóbb. Vagy nem, de az biztos.
Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
CP111
tag
-
kpityu2
őstag
Csinálj regisztrációt a kártya cégénél és akkor a weboldalon, appban tudod nézni az adathasználatot. Vagy tegyél bele egy feltöltős kártyát, kábé 1000 Ft és meglátod, hogy mikor fogy el.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
bringasisti
őstag
Mint említettem teljesen amatőr vagyok. tp-link TL-MR100. Telekom mobil hálózata. Ha router nélkül használom a telefont akkor egy pálcika, de időnként eldobja azt is. Arra gondoltam mikor a routert vettem, hogy erős antennát ír. Gondoltam nem arra gondol a gyártó, hogy mennyi a szakító szilárdság. A készüléket most vettem, még nem volt időm Pesten kipróbálni, csak itt a hétvégi házban. Feszült vagyok es ideges
BENEFON DELTA--------N8
-
BB9000
senior tag
Ez azért lehet, mert a router adminisztrátora korlátozta, hogy honnan lehessen adminisztrálni a routert.
Kétféle korlátozást lehet tenni: az egyik a WiFi-n csatlakozó eszközök számára lehet letiltani az adminisztrálást.
A másik korlátozási opció, hogy csak egy megadott IP címről engedélyezett az adminisztrálása. -
drpele
senior tag
Mit értesz az alatt, hogy pingelik? Normál bejövő hívások érkeznek a VOIP készülékre? A szolgáltató által biztosított (hívószámot) telefonszámot hívják, vagy SIP hívások esnek be?
"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- OLED TV topic
- Ukrajnai háború
- Sorozatok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Nvidia Quadro K2200 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest