Hirdetés
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
rgb7
tag
fordísd meg az alaplapon is és floppy-n is a kábelt, ez segíthet! Nekem is csinálgatta, de ez segített! Próbáld más kábellel is!
-
efi99
őstag
Tuti fordítva van az adatkábel.
Múltkor megyek haverhoz. Új gép, floppyn spórolt (8 éves). Azt mondja nem jó, boltban is megnézték, ott se ment, csak a LED égett. Mindjárt vett is egy újat, azt beizzította ugyanazzal a pöckös kábellal, minden OK. Összehasonlítottam a 2 floppyt a régin alul a hely a pöcöknek, az újon felül. Akkor most minek is találták ki az egészet? -
Cos
senior tag
De és köszönöm! :D
Csak ez egy összeszedegetett konfig és az utolsó darabja: a floppy, így eddig ezen a lapon nem láttam működni floppy-t azaz kvázi nem is működött még rajta azaz nem rontottam még el semmit talán! :) Mivel még eddig csak a papírforma szerint összeraktam! Ez a pár mondat tényleg kimaradt még! De mostmár teljes a kép gondolom... -
rog
addikt
hozzáállásom?
azt én sem értem.
szerintem magától nem megy tönkre két meghajó ugynúgy. csak ha valamit csinálsz velük. (sőt a viágon semmi nem megy tönkre csak úgy, mindig kell valami ráhatás..)
kérdezed miért nem működnek mi meg válaszoltunk. a leyrtak alapján 3 dolog lehet.
rosszul rádugott/rossz adat vagy táp kábel. ill. szar alaplap.
ennyi.
nem ezt akartad megtudni? -
Cos
senior tag
Az egyik drive tényleg átesett egy túlélőtúrán de utána még olvasott... :)) a másikat pedig Gab-tól vettem... De most inkább abbahagyom még mielőtt elfajul a topic... és ha lesz eredmény elmesélem! :):P Ha tettem volna velük valamit ami miatt nem ok akkor nem faggatnék itt senkit hidd el! De nem értem miért ilyen a hozzálásod! :F:U
Egyébként még 1x kösz mindekinek a hozzászólását ezek szerint nem túl sok megoldás van a problémára... vagy a kábel van fordítva vagy pedig rossz a drive ... vagy a lap! :)) Hát jó! Majd valahogy kiderítem hogy melyik a hunyó! :D
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
Pöckös kábel.
Én is volt már, hogy azt hittem nem lehet elrontani.
Aztán rájöttem, hogy a floppy meghajtón alul és fölül is van kihagyva hely a pöcöknek, tehát igenis rá lehetett dugni fordítva. :))
Próbáld meg azért a kábelhack-et...
Reszeld le a pöcköt, vagy szerezz olyan kábelt amin nincs.
[Szerkesztve] -
Cos
senior tag
Előbb még a próba! :) Az egyik Drive-ot Gab-tól vettem pár hete nem hiszem hogy átverné a fejem! Főleg mert nem tenne túl jót az üzletének! Szval még végigpróbálok ezt azt! :) De köszönöm a hozzászólásokat eddig is! :C
-
eziskamu
addikt
Ahogy a volt osztálytársamat is becézték: Passz
Remélem nem lett idegenlégiós, mert mostantól életveszélyben leszek :DDD -
Cos
senior tag
Na lenne egy olyan kérdésem hogy van két floppy-m és mindkettő ugyanazt csinálja! Minden rádugva rendesen és csak világít de nem vezérli a kismeghajtót! Ez rossz bios beállítás rossz kábel, rossz floppy miatt lehet? :F
Aktív témák
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- Facebook és Messenger
- OpenMediaVault
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2G I 6GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I Garancia!
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest