- TCL LCD és LED TV-k
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen széket vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- LG LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meridian
senior tag
Az üzemidőről...
A játékok alatt úgy láttam 80-100W-ot eszik a gép... tehát a 90Wh-ás aksi csupán 1 órára lesz elég ("maximális terhelés alatt"), nem pedig 1óra 58 percre...! Mérjétek újra. Mert ez így kamu, fals eredmény! -
Döglött Róka
veterán
válasz
Donki Hóte #36 üzenetére
Feltehetoleg hasonlo.
-
válasz
Döglött Róka #35 üzenetére
Bakker, akkor milyen laptopja van a vezérigazgatódnak
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Donki Hóte #34 üzenetére
Nekem surface laptop studio a ceges. Nem olcsobb es nem vagyok vezerigazgato.
-
Igazi vezérigazgatói laptop
(A baj csak az, hogy a vezérigazgatók MacBookot vetetnek maguknak, szóval nem tudom, hogy ki lesz a célközönsége ennek.)
-
fogtunder
nagyúr
erről csak annyit, hogy a szar nyomáspontot nehezebb megszokni, mint a lapos entert és a gond nekem G14 tulajként sokkal inkább az ű helye volt. sajnos nem azokon a piacokon adják el ebből a volument, ahol ISO szabvány van.
mondjuk az is egy jogos pont, hogy ennyi pénzért meg elvárható lenne simán. -
Bird
addikt
A magyar fizetésekhez mérten (is) korrekt árazás.
-
M@cika
őstag
Szerencsére nem vagyok a termék célközönsége.
-
lohi
tag
Ez a gép nagyon szép, nagyon tetszik. Ami nagyon jó benne, hogy VÉGRE a hangja is értékelhető és már majdnem vagy talán kicsit el is éri a MacBook Pro 16-os szintet. Végre egy laptop (windows-os) ami ezt tudja. Akkor jöhet a következő lépés, az akksi idő feltornászása.
-
poli27
veterán
1,7 milcsiért jó hogy kapható
-
fotel
aktív tag
1,7M-ért ez a billentyűzet nem kényelmetlen hanem szar.
-
Noukoum
veterán
-
ROBOTER
addikt
Én ezt már annyiszor szóvá tettem...
Konkétan azt sem értem, kinek szólnak a matricák, mi a logika benne? A boltban/kiállításon a bemutatópéldány miatt? De ott meg ki lehet mellé tenni egy színes, akár a notebook mellé adott reklámlapot.
Ha pedig megveszed, minden nap tudni akarod, hogy intel van benne?
Annyira gagyi az egész. Ráadásul még csak egyenesen felragasztani sem sikerül a legtöbb esetben.
-
flexxx2
őstag
akkor te edzésnek (is) használod, egyébként szerintem a 77kg 175 cm-hez nem sok
viszont ha 1 oldalon, a válladon viszed, hosszú távon nem egészséges ennyit cipelni,
én ezért inkább hátizsák és rendesen 2 vállra felvéve,
te miért is nem tennéd bele? törésveszély? aljára kell rakni valamit hogy ha leteszed ne verd oda -
scdlsc
senior tag
Mikor szoknak le a gyártók arról, hogy telematricázzák a készülékeket? Veszel 1,8 milláért egy laptopot és kapirgáld le róla a reklámot.
-
Ennek csak az ára nem jó.
-
Francia91
veterán
Precision M6800-ast hurcolok sokszor a hátizsákban (4 kg a laptop, 1 kg a tápja), nem okoz problémát
-
Chiller
őstag
Én van amikor napi szinten cipelem a strix17-es változatot, töltővel, egérrel, háttértárakkal, doksikkal, egyebekkel. Tömegközlekedés és gyalog. 6,5kg kb a teljes pakk (lemértem).
Volt már, amikor fél napot is a teljes cucc a vállamon volt (sose tennék hátizsákba laptopot), miközben sétáltam legalább 5km-t a csarnokban. Nem volt kényelmes, de annyira nem is zavart, pedig egy sima ~175 centis irodista vagyok 77 kilóval (ebből szerintem legalább 10 kiló tisztán sörhas).
-
plömplöm
őstag
és a fű pedig zöld, a világunk tele van tényekkel. ettől ez még szabványtalan, ha ezt a billentyűzetet egy mondjuk saomi adja elő, akkor megy ezerrel az ekézés, itt meg "aprócska". nem tudom, mi a nagyobb gáz, ez az enter így gyárilag egy gyárilag magyar feliratozású billentyűzeten, vagy a hp í megoldása, mert az is egy csoda.
-
flexxx2
őstag
Nekem egy 2kg-os (+tápegység), 16"-os cucc napi szinten egyáltalán nem a kényelmesen hordozható kategória, legfeljebb heti 1x.
14" és 1.5kg az már igen. -
plömplöm
őstag
"az Enter is elég aprócska"
nem a méretével van baj, hanem az orientációjával. konkrétan szabványtalan. gratulálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- GTA VI
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BMW topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- 2 Év garancia!! Asus RTX 4060 32Gb RAM, i7- 13650, 8GB GDDR6 Gaming notebook
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 5 135H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest