Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
válasz
instantwater #9098 üzenetére
Igen, ez Gen1, de az is tökéletes! Köszönöm!
-
AcCEsS
senior tag
válasz
instantwater #9089 üzenetére
És a csomagban lévő filter Gen1 vagy a Gen2?
-
GuruZone
őstag
válasz
instantwater #9066 üzenetére
Oké, fehér szigszalaggal csináltam.
-
zsamiatt
őstag
válasz
instantwater #9059 üzenetére
de ezzel nem fog... sőt. Inkább eltántorít a vásárlástól. Meg ebben semmi ökoszisztéma nincs, hogy egy térképet megnézhetek no/go zonákkal, plusz időzíthetek illetve vezérelhetem a robotot. Vagy ahogy azzal se, hogy adatokat küld a szerverére.
-
zsamiatt
őstag
válasz
instantwater #9047 üzenetére
az lesz. Most fogok rendelni s55-t. Ha jól láttam azon megy. Aztán valahogy felnyomom rá.
De azért az nevetséges, hogy ilyennel kell szórakozni mert a gyártó nem foglalkozik ezzel. -
Ispy
veterán
válasz
instantwater #9050 üzenetére
Ja, értem.
Mostanában azzal szórakozók, hogy kicsi japán anime lányok hangját állítom be neki, sokkal cukibb, mint az angol picsa, igaz egy mukkot sem értünk belőle, szerintem Ping is így volt vele.
-
Ispy
veterán
válasz
instantwater #9048 üzenetére
Értem.
És mi a lényege?
-
SPeti1984
senior tag
válasz
instantwater #8903 üzenetére
Ez már az alku alja ennél lejjebb sajnos nem adják oda. Amúgy ha az akksija tönkremegy idővel azt lehet külön kapni hozzá?
-
tomazin
veterán
válasz
instantwater #8860 üzenetére
En innen vettem. Szerintem eredeti, legalabbis ha megint rendelnem kell, innen fogok.
-
zsoika
addikt
válasz
instantwater #8855 üzenetére
Én a Lurdy ba vettem mert nem tudtam eldönteni hogy a neten melyik hamis.
2200Ft 2db szűrő és 2200 volt 2db kicsi kefe is. Évente cserélek 1db .ot úgy hogy még a szoft szerint 50% ...nekem ennyit megérdemel a gépem. -
ACE-
addikt
válasz
Mindenhol original-t írnak, és ráadásul ugyanezeket a képeket használják. Meg kell nézni a visszajelzéseket is. Ez is pl. garantáltan eredeti, és elég sok megrendelés, és minőséítés van... De ha félsz, akkor xiaomi.hu és rendelj onnan, ott sem sokkal drágább. Vagy egyszerűen besétálsz a Lurdy-ba és veszel.
https://www.aliexpress.com/item/32807531329.html?spm=2114.12010612.8148356.9.30316f8diuHlX4
-
válasz
Pedig nincs vele semmi gond, látszik a képeken, hogy eredeti.
-
Begi
senior tag
válasz
instantwater #8846 üzenetére
Esetleg: [link]
Tudom S5x, de eredeti es van 1st genre is. -
tomazin
veterán
válasz
instantwater #7559 üzenetére
A rootolt firmware telepítése törli a kellékek elhasználódását tároló memóriát?
Nem.
-
Yellow73_a
tag
válasz
instantwater #7529 üzenetére
"Az EUs Gen1 ből még mindig hiányzik a zónázás funkció?"
Nekem a Lurdyból van EU-s Gen1, és már legalább fél éve tudja a zónázást, személy szerint én mindig zónázással takarítok.
-
válasz
instantwater #7529 üzenetére
Nálam minden kínai szerveren van, de nem szokott lassú lenni. Valami szoftveres szűrés, qos vagy hasonló is lehet.
-
válasz
instantwater #7298 üzenetére
A 2s pénzkidobás a 2 után, mert csak egy lcd van rajta pluszban, és az többnyire totál felesleges.
Az új lézeres szenzor jobb mint az elődje, de ezt már írtam. A pro annyival jobb hogy nagyobb a gép és több légköbmétert tud átmozgatni.
Én a sima 2-es modellt venném ha a nem bazinagy a tér, és a pro-t ha a sebesség a lényeg. A 2s feleslegesnek tűnik.
Nekem egyesek vannak, nem nagyon számít mit mér, már leírtam miért. Időzítőt majd megnézem mit enged. -
válasz
instantwater #7292 üzenetére
Attól függ hogyan szeretnéd használni. Ha pl programozva a porszívóval akkor nem érdemes, ha auto módban akkor érdemes. Az újabbnak az érzékelője pontosabb és jobb alacsony fordulaton (silent módban), a régi igazából szerintem csak nagyobb fokozatokon mér közel jól.
Nálam a szívóval működik együtt, amúgy állandó silent módban van. Észre sem vesszük, ha pedig nem vagyunk otthon míg megy a porszívó (kb. 4x30 perc) max fokozaton pörög. -
válasz
instantwater #7288 üzenetére
Nem kell, de így szimpi nekem. Amúgy nincs egyetlen szőnyeg sem a lakásban, így egyértelműen több van mintha lenne. Amúgy azért lett 2 ciklus, mert az Air Purifier szerint így kevesebb szálló por marad a lakásban.
-
DNReNTi
őstag
válasz
instantwater #7288 üzenetére
"Hol laksz, hogy naponta 2x kell porszívóznod?"
Igaz a kerdes nem nekem szolt, de mi peldaul foldutas utcaban lakunk, igy a napi takaritas a minimum. Plusz ott a gyerek, aki miatt minden kaja utan takaritani kell. -
sz_gabor
tag
válasz
instantwater #7230 üzenetére
Meglehet csinálni egyszerűbben, a porszívó tűzfalán lehet nyitni egy portot, de minek a porszívónak távoli elérés. Üzeneteket nem küld (pl. kész a porszívózás) mert azt a xiaomi szerver küldi, egy porszívózás meg minek távolival indítani, egyszerűbb időzíteni.Semmi értelme a távoli elérésnek és pont a lényegét veszti el, mert ami a nettre van kapcsolódva támadható.
Egy tipp a Valetudo-hoz:
A gen2 térkép mentés bekapcsolása a PuTTY-ba vagy WinSCP-be beírva:echo -n "1"> /mnt/data/rockrobo/lab.cfg
-
Headless
őstag
válasz
instantwater #7230 üzenetére
Távoli elérést inkább valami saját vpn szerverrel oldanám meg... Openvpn, wireguard,stb.
-
válasz
instantwater #6586 üzenetére
Köszi a tippet!
-
Headless
őstag
válasz
instantwater #5845 üzenetére
Mi home -> profile -> settings -> messages -> store
-
sz_gabor
tag
válasz
instantwater #5332 üzenetére
Nem karcolja mivel 0,7 cm vastag nem ér le sima padlón.
Még nem próbáltam de működhet ha szőnyegnél nem engedi besüllyedni a porszívó hasát könnyebben tud felmászni rá.
3D nyomtatóval ki lehet nyomtatni, még nem próbáltam, ha lesz időm kipróbálom és leírom a tapasztalatomat. -
zsoika
addikt
válasz
instantwater #5280 üzenetére
A szállópor miatt akartam venni air purifier 2t, de végül utánaolvasva a hatékonyságávak annyit nem ér. Szóval onnan jutottam a robotporszívóhoz. Szerintem ez sokkal hatékonyabb a por ellen. Ár/értékben jobb a porszívó de ha van felesleges összeged akkor kiegészítheted vele.
-
válasz
instantwater #5280 üzenetére
Nem mondtam hogy nem porosodnak, hanem sokkal később mint normál esetben. Nálunk előtte minden tiszta filmréteggel borított apró poros volt. Most havonta egyszer töröljük.
-
válasz
instantwater #4400 üzenetére
"Az áfa összegéről ment a fejtörés, hogy most akkor nem tudnak számolni, vagy milyen áfát számolnak."
Ha megnézed mi volt abban a hozzászólásban amire válaszoltam, akkor látod hogy a fejtörés nem arról szólt miért annyi az áfa amennyi, hanem arról hogy a fórumtársnak miért van annyira alacsony összeg a weboldalon ha belép.Alapvetően a legtöbb külföldi olcsó webshop azt csinálja hogy az üzemeltető cég ad felületet a másik cégnek aki elad és számláz. Ha a magánszemélyeknek szállított áru értéke eléri a 35.000 EUR-t akkor onnantól azzal a vállalkozással csak cégeknek számláz és behúz egy másik eladót, akinek a nevére megy az áru.
Ha pedig valaki nem lusta egy nyamvadt valid eu adószámot keresni a neten és megváltoztatja a szállítási címet, már áfa nélkül vásárol egyből.Ennyit az EU áfa harmonizációjáról. A valódi megoldás az lenne, hogy egységesen 19% áfa mindenhol és megszűnne az egész iparág ami ennek ellopására épült. Na de ez már tényleg szuperoff.
-
válasz
instantwater #4397 üzenetére
-
lupus_l
aktív tag
válasz
instantwater #4393 üzenetére
Termékek esetén az értékesítés helye számít (webshop cégének honos országa), tehát az EU Stock csak szlovák ÁFA-t tüntethet fel.
Amit írtál, az csak szolgáltatásokra vonatkozik (domain, tárhely, VOIP, előfizetés stb.), ott kell a vevő országa szerinti áfát felszámolni.
Amit linkeltél lentebb, abban a lényeg:
"kivéve, ha a kérdéses országba irányuló értékesítések összege az adott évben alatta marad a célország által meghatározott (35 000 vagy 100 000 euró összegű) értékhatárnak."
Vagyis értékhatár előtt új cég létrehozása és a szlovák ÁFA továbbra is marad. -
válasz
instantwater #4393 üzenetére
Bocs, de ezt nem tudom honnan veszed, viszont szerencsére nem így van.
Gondold át mit írtál. -
tomazin
veterán
válasz
instantwater #4084 üzenetére
Olyat ne akarj javitani ami jol mukodik. En nem teszem fel.
-
Yellow73_a
tag
válasz
instantwater #4080 üzenetére
És ez a GDPR miatt lenne?
Valahol azt olvastam, hogy a régiót Mainland China-ra állítva lehet firmwaret frissíteni, lehet, hogy akkor tudja csak a zónát? -
Revolit
senior tag
válasz
instantwater #4080 üzenetére
Nem tudom mit jelent az EU verzios, de en Gearbest-rol rendeltem, es EU-s tapkabellel jott, illetve alapbol angolul karattyolt (Viszont Hong Kongi raktarbol jott). Ehhez kepest csak Singapore-i szerverrel megy, EU-val nem. De nekem sincs zona takaritas.
-
Yellow73_a
tag
válasz
instantwater #4075 üzenetére
Miért, mit módosít a GDPR egy robotporszívó esetén? Mert erről sehol nem olvastam még.
-
Yellow73_a
tag
válasz
instantwater #4067 üzenetére
Huhh, nem biztos. Már akkora zavar van a fejemben az elmúlt két hét netbúvárkodása miatt, hogy fogalmam sincs, pontosan mit és hol olvastam. Úgy rémlik, valami amerikai fórum volt. Ha megtalálom, megírom, de nem sok esélyt látok rá.
-
dugesz77
őstag
válasz
instantwater #3975 üzenetére
Nekem úton van egy utánagyártott készlet július 24.-én rendeltem ha megérkezik összenézem őket.
A gyári kefe 11,99$ az oldalkeféből 2db 8,99$ a szűrő ez is 2 db-s 14,99$. Nem mondhatni drágának az sem(máshol biztos van olcsóbban is) én futok egy kört az után gyártottal meglátom milyen. Nem olyan bonyolult dolgok ezek az értékelések is jók eddig róluk. -
gorba537
tag
válasz
instantwater #3854 üzenetére
Ez eleg egyszerunek tunik, hogy mainland chinara jelentkezzek be, adjam hozza a porszivot, kattintsak a harom pottyre es frissitsek. Ott kezdodik a baj, hogy inaktiv a harom potty es keri egy felugro ablakban, hogy menjek at masik szerverre. Csak a Got it gomb van es vissza is lep a mi home fokepernyore.
-
válasz
instantwater #3872 üzenetére
Még 1 érv a xiaomi porszívók mellett.
-
válasz
instantwater #3870 üzenetére
Infrával akkor lehet jól távolságot mérni, ha az adó és a fogadó is egy dobozban van, merőleges a visszaverő felület és lehetőleg nem mozog.
-
boogiemano
tag
válasz
instantwater #3866 üzenetére
probaltam mar
idezem az elso postombol:
A dokkolo infra "sugarat" (?) ad ki, maga a dokkolo felso resze pedig gyakorlatilag egy atlatszo sotetitett voros plexi. Ezt barki kiprobalhatja egy zseblampaval vilagitsatok at rajta egeszen a felulethez szoritva a fenyt.sajnos ebbol adodoan HATRAFELE is sugaroz (de valszeg ez az elfuseraltan beletett ledek miatt) es a porszivo nemhogy megkeruli de hatulrol probalja meghagni a dokkolot vagy orult forgasba kezd
-
gorba537
tag
válasz
instantwater #3854 üzenetére
Köszönöm, így már megvan. Délután megnézem jobban🙂
-
gorba537
tag
válasz
instantwater #3849 üzenetére
Vegigporgettem, de en nem lattam leirast. Vak volnek?
-
válasz
instantwater #3845 üzenetére
Sajnos eddig csak egy user tapasztalta azt hogy az ő gépe "international-EU" verzió, más ilyet nem tapasztalt még. Szóval...
A zóna akkor lenne igazán érdekes, ha menteni lehetne a zónákat.Hátha a német szoftver fejlődik még egy kicsit. Ahogy írták, szűrő mosást felejtsd el. A küszöbök mérete alapján venném csak az S50-et.
-
Headless
őstag
válasz
instantwater #3842 üzenetére
Amit nem említettél és nagy különbség az a mászóképesség növekedés, 15 mm helyett 20 mm ha küszöböd/magasabb szőnyeged van, akkor 2nd gen, zóna van az elsőben is.
HEPA filtert nem mosnék, hiába reklámozzák, mint mosható... 2-3 dolláros tétel félévente szerintem ez belefér sima porszívóban is érdemes cserélni szűrőt alkalmanként...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Gmail
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nők, nőügyek (18+)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Ülőgarnitúra 3-2
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest