Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- HDD probléma (nem adatmentés)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Roborock s8 jelzett hogy egy küszöb határérték méretű. Át szokott menni, de nem csak átmegy, hanem azt is takarítgatja és közben vergődik. Nem lehet valahogy beállítani, hogy azt ne takarítsa, csak menjen át rajta? Próbáltam no go zónával, de úgy meg nem megy be a szobába.
Üdv: Fishor
-
pajorgergo
aktív tag
Ma láttam egy érdekes dolgot. Akinek mopja van, nem forgós....a mop helyére rakjon fel egy nedves swiffert
-
Graphics
Jómunkásember
-
Gatho87
tag
Sziasztok!
Teljesen tájékozatlan vagyok ebben a témában ezért segítséget szeretnék kérni.
Van 2 Maine Coon macskám és olyan porszívót szeretnék, amelyiknek nem okoz problémát az ő szőrük. Nem tudom hogy milyen kritériumok fontosak még. Olyan 150000 körül gondoltam max. Köszönöm a segítséget! -
Graphics
Jómunkásember
válasz
PETEE78 #26187 üzenetére
Olcsóbbak:
Midea M6/M7
Xiaomi S10
EZVIZ CS-RE4P-PWT2 PLUS, ha van vhol.
Dreame D10s
Picit drágábbak
Xiaomi S10+
Dreame D10s Pro ( Van kamera az elején)
Xiaomi X10 ( Dreame D10 Plus testvére)
Roborock Q5 Pro
Roborock Q7 Max
Dreame L10s ProMég esetleg Roidmi-k bekerülhetnek, de nekem azok kicsit rejtélyesek, még ha Xiaomi ökoszisztéma is.
-
PETEE78
senior tag
Sziasztok, 60m2 alapterület,rövid szőrű szőnyeg, kő,padlólap vegyesen. 4 szoba. 100-130 környékét mit ajánlotok? Fontos erős szívóerő, dokkolás,felmosás, app. Illetve, hol érdemes venni esetleg. Köszi Peti
Xiaomi Robot Vacuum X10?
-
Graphics
Jómunkásember
Más kategória.
Nálam a felmosás a forgómoppal kezdődik, nekem az S8 Pro Ultra annyira nem jött be ebből a szempontból, és mindkét cég új csúcs terméke forgómopos én úgy tudom.
Mellesleg olcsóbban szerintem hatékonyabb takarítást tud pl. A Q Revo ( oké hazabeszélek, mert ez van itthon)
-
Gardaai
senior tag
válasz
Graphics #26170 üzenetére
Hogyan van megcsinálva ezeknek a bele? Forrasztással.
Mi a legnagyobb ellensége a forrasztásnak? Mozgás.Ha szétrázták, dobálták a csomagot simán benne van, hogy elenged egy forrasztás és már kommunikációs hiba van.
Másik ami szóba jöhet a pára. Ha a hideg csomagautomatából kiveszi és azonnal áram alá helyezi a 22 fokos lakásban, akkor nehogy már az eladó hibája legyen, hogy leégette a nyáklapot benne..
Ez pedig továbbra sem az én dolgom, elmagyarázni mint egy gyereknek.Én ha postán veszek beleszámolom, hogy lehet 3 darabban érkezik meg. Bevállalom? Akkor utána nem reklamálok.
Nem vállalom be? Akkor vagy érte megyek személyesen vagy lemondok a jónak tűnő üzletről.Na de befejeztem. Ha van ötlet várom!
Az hogy ki hogyan szokott üzletelni és kin milyen felelősség van, hagyjuk szerintem. Úgy se lenne egyetértés. -
Ruszki
senior tag
válasz
Graphics #26174 üzenetére
Xiaomi Robot Vacuum X10+ mi a vélemény!?
Még nem vagyok benne a témában de mintha itt most akciós lenne!?
Habár máshol meg 240k.
Na bele kell ásnom magam! -
Ruszki
senior tag
Sziasztok!
Tervezünk venni egy robotporszívót egy 71 m^2 lakásba, burkolatváltások megoldottak (nincs nagy küszöb). Egyelőre annyi körvonalazódott, hogy szisztematikus gépet szeretnénk. Részemről még annyi, hogy legyen pótalkatrész, ha esetleg úgy van és lejár a garancia akkor lehessen javítani/szerelni akkumulátort cserélni stb. Az ár nincs kitalálva, azt majd azután, hogy miket tudtok ajánlani az általam leírt "követelményekkel" és talán még zárószónak, hogy lehet Xiaomi!
Köszönöm!
Ruszki!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Gardaai #26169 üzenetére
Nem a postán romlott el feltehetőleg.
Azt nem értem, hogy miért van a postázásra fogva a dolog. A készülék ott nem romlik el, nem változott az állapota, nincs összetörve, tehát semmi ilyen.
A termék hibás működést produkál, ez nincs összefüggésbe azzal, hogy milyen módon jutott el hozzá.
Be volt csomagolva.
-
Gardaai
senior tag
Elfogadta, hogy nem vállalok garanciát a postára.
Most persze amikor baj van, ő inkább visszaküldi, ezzel ő bukott egy 2 posta díjat, én meg a termék árának 90%-át ha valóban kuka.Innentől én sem fogok postázni, vagy konkrétan leírom neki, ha ilyen történik kidobta a pénzét az ablakon.
Ennyit megért a történet, plusz még egy dolog amit szétszedhetek. Van jó része is. -
Gardaai
senior tag
válasz
Graphics #26165 üzenetére
Nyilván ki lett próbálva, gondoltam ezt nem kell külön leírni.
Minden héten/hónapban 1x biztosan fel volt töltve amikor lemerült. Hiába nem volt használva évekig, az akkut karbantartottam.
Eladás előtt 3 napig teszteltem, miután az érdeklődő komolynak bizonyult. 1 órát simán takarított, de inkább 1ó15p ami a gyárilag megadott 90 perchez képest elég jó, szinte tökéletes.
Mint olvashattad minden működik rajta, kizárólag nem akar elindulni. -
Gardaai
senior tag
Sziasztok!
Az alany egy Samsung SR8730 robotporszívó. Távirányító nélküli modell.
Évek óta állt, majd végre valahára vettem magamon egy kis erőt és felraktam eladásra.
(Sajnos)Packeta csomagküldéssel vásárolták meg. Megérkezett, bekapcsol, pittyen/zenél ahogy kell, viszont se a módválasztó, se a start/pause gomb nem reagál. Töltőre vissza kúszik, de nem akar takarítani. Tölteni tölt.
Rengeteg minden kipróbáltunk ami eszembe jutott, valamint a kézikönyvében lévő hibaelhárítási módszereket is megpróbáltuk.
A robotporszívó szerint nincsen hiba. Van egy hibajelző led (4-es) ami villogna ha probléma lenne, illetve a takarító program ikonok is jeleznének hibákat attól függően mi világít, mi villog. Semmi nem jelez hibát.
Világít minden bekapcsolás, pittyegés/zenélés után, mintha normálisan működne és várna az indításra.
Próbálták áramtalanítani, megnyomkodni az ütközés érzékelőjét, megforgatni a kerekeit, portárolót kiszedni, visszarakni, akkut lehúzták/vissza. Megtörölgették az szenzorokat, kamerát, de nem akar működni.
Valaki találkozott hasonlóval? Ötletek? Létezik, hogy a rázkódástól a kamera vagy valamelyik szenzor nem funkcionál és ezért (bár nem dob hibakódot) nem akar elindulni?
Kellemetlen a történet, mert mindig beleírom a hirdetésbe, hogy saját felelősségre postázom!, viszont most a vásárló vissza akarja küldeni saját költségen, de nekem a működőképes árát kéne visszafizetnem. Még kellemetlenebb, hogy amikor úton voltam feladni, írt egy helybéli srác, hogy megvenné..
Amikor folyt a hibakeresés, akkor kérdeztem lát-e valamit rajta, hátha sérült. Azt mondta nem, meg nagyon jól becsomagoltam. Így adja magát, hogy az én részemnek eleget tettem: "postázom, de előreutalás után saját felelősségre, legjobb tudásom szerint csomagolva."!
Sajnos én úgy alszom jól, ha visszavásárolom teli áron, így megkárosítva magamat.. ezért még próbálkozom, hogy hogyan is tudnám távgyógyításban az amúgy 99%-ban funkcionáló porszívót meggyógyítani. -
KD6-3.7
őstag
Helyiségeket hogyan lehet jól elválasztani? Most úgy ment körbe, hogy mindenhol kinyitottam az ajtót, de így kézzel nem tudok minden helyiséget elválasztani, 1 térnek veszi a hálót, nappalit stb. hiába húzok elválasztó vonalat valami falas izé hibát ír ki.
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Roborock s8 at mi home appal vagy a roborock appal érdemes használni? Mi home ot már ismerem, így ez lenne ideális, ha a másik nem tud esetleg többet. Szóval mivel tud többet az egyik vagy a másik?
Üdv: Fishor
-
Graphics
Jómunkásember
A Sequance fül alatt sorrendet tudsz állítani, és ott be tudod szerintem állítani, hogy esetleg ott erősebben menjen, a Carpet Boosternél ő felismeri amúgy.
Ha szobánként nem tudsz szívóerőt és egyebeket állítani, akkor szoftveresen a Q5 PRo kevesebbet tud ( mint mondjuk a Q Revo, ahhoz tudom hasonlítani a szoftveres kínálatot )
-
California1
őstag
válasz
California1 #26146 üzenetére
Midea m7 pro robiporszívóról valakinek lenne esetleg infója? Heti 1 nagyon max heti porszívózás.
-
California1
őstag
válasz
California1 #26133 üzenetére
Esetleg erre valaki, info, :-)
-
h1mpi
félisten
Sziasztok,
99%-ban elégedett Roborock S8 felhasználóként kérdezem, hogy a Pro Ultra csak a dokkolóval tud többet, mint a mostani? Nem értem azt a 350-400 000 Ft különbséget.
Vagy melyiket lenne érdemes venni annak, aki dokkolósat keres? (ismerősöm) -
static00
csendes tag
Sziasztok!
Ahol a kutya bejár a házba, összenyálazza a konyhát, csempét -parkettát összejárkálja, oda milyen felmosós porszívót ajánlanátok, ami nem csak szétkeni a koszt, hanem napi szinten normálisan takarít is?
- a terület kb 20m2 járólap és 30 m3 parketta szőnyegekkel
- előny ha saját magát tisztítja, üríti, feltölti vízzel is akár, de ez nem feltétlen muszáj
- jó lenne ha a tartály bírná a tisztítószert
- ár 300-ig talán ha tényleg jóMost xiaomi mop pro van szépen porszívózik, de annak a felmosóképességét inkább hagyjuk, 2 deci víz meg egy tenyérni rongy van neki, a helyére lenne jó valamit találni
Köszi a tippeket
-
belashx
senior tag
válasz
dorika87 #26135 üzenetére
1. Sehol sem említik a leírásban, pedig ez egy nagyon népszerű feature.
2. A képeken orral áll be a porszívó, ami kizárt, ha elmossa a mopokat.
3. Az egyik képen látszik üresen is a dokkoló, ott csak az ürítőnyílások, és a töltő érintkezők láthatóak.Dreamenél eddig az Ultrák tudták a mop mosását, szárítását.
-
California1
őstag
Üdvözlet mindenkinek!
Szeretnék venni robiporszívót. Némi információim vannak csak ezért is kérnék segítséget.
Heti átlag 1 porszívózsról lenne szó . 3000 pa szívó erő márteljesen okés lenne és egy közepes portartály (mondjuk 300ml kb) . A felmosási része nem érdekel. Viszont van 5 szőnyeg (120x170cm) 3db 2 cm -es szálmagasságú, 2 pedig 1,5 cm-es. A lakás 71 m2 . Árban amit rászánnék az max 75-80 . Amiket eddig néztem az Midea ,Xiaomi típusai. Fontos lenne ,hogy jól tájékozódjon és mindenhol takarítson fel ,persze ahova odafér .Aki esetleg adna némi infót / észrevételt annak köszi.
-
dorika87
őstag
Sziasztok!
Ez új robotporszívó lehet? Eddig nem nagyon olvastam róla.
Xiaomi Dreame L10S Plus: [link]
Van valakinek róla tapasztalata? -
válasz
Graphics #26121 üzenetére
Nézd. A belinkelt hozzászólásom, és a tegnapi nem üti egymást.
Kérlek, ne keltsd rosszhírem, ezt nagyon nem szeretem!
Nem garanciáról van szó - ráadásul az adalékanyaggal kapcsolatban...
...és képzeld, szervizes/garanciaszervizes vagyok. Igaz nem porszívókkal kapcsolatban.
Emellett ha észrevetted volna, a pár évvel ezelőtti viselkedésed miatt mellőzöm a veled való kommunikációt. Észrevehetted volna!
Tartózkodj az általam el nem követett hamis, vagy megtévesztő információkkal kapcsolatban!
"Így van.
Viszont.
Az én "buta" robotporszívóm (Rowenta Serie 45) gravitációs (csepegtetéses) tartállyal rendelkezik, és csapvízzel töltendő. Nincs szivattyú, és nem is kis fúvókán át csepegtet.
Ezek jobban bírják az ilyen adalékok hozzáadását, de sem nem javasolt, sem nem garis a javítása, ha emiatt tönkremegy..."
Ezt a hozzászólásom tartom, ahogy ezt is:
"Eleddig csak buta, gravitációs elven csepegtető, nem szivattyús modellnél használtam (használom) szert a vízbe.
Azt amúgy is át kell eceteznem bizonyos időközönként, mert a textil amin keresztül engedi a cseppeket a csapvíztől, el szokott tömődni (igen a használatija szerint csapvízzel töltendő). Eleget pacsmagoltam az előzőnél desztvízzel.
Mondjuk inkább a mopra (belső felére, nem arra, ami a talajjal érintkezik) szoktam tenni sűrű, gél állagú padlóápolót, és nálam úgy megy.
A fentieket sima, nem önürítős, nem dokkolóvíztartályos modellre írtam."
Utoljára szóltam! -
Graphics
Jómunkásember
válasz
mrlujoak #26120 üzenetére
Egyik sem javasolt, ezért ajánlani azért nem fogjuk, mert más f.szaval nem verjük a csalánt...
Nem nekem fog fájni , hanem másnak.
Kövesd az utasítasokat természetesen, de nem lehet ajánlás vélhetően. Lehet csapvíz talán... De víz keménységet nem méreget otthon sok ember ...
Attól mert pl. egy mobil vízálló, még nem az a természetes közege .. mindent nem hiszek el a gyártóknak.
Egy régebbi típus leírása.
Használhatod, de garancia nem lesz...
Es ezt te magad is leírtad a Rowenta porszívód kapcsán... Akkor ez most ne változzon már meg... -
válasz
farkas26 #26119 üzenetére
...én meg követem a gyártó által leírtakat.
Mivel az csak egy tartály, benne szövet, és rajta 3 lyuk, amin a szövet csepegtet, így semmi extra dolog a gyártó által leírt csapvizet használni...
Nincs szivattyú, porszívóba egyáltalán nem kerül be a víz, azon nem folyik át.
Hasonlóan a mai gőzölős vasalókhoz (kettő is van) már azokat is csapvízzel töltetik, és van benne vízkőtelenítő/fúvókatisztító.Mondjuk azért azt furcsának vélem, hogy az alap mondandóm - miszerint TISZTÍTÓSZERt használok-e - igazából nem ragadt meg, csak a csapvíz...
Annak ellenére, hogy tisztítószer használatát sok eszköz gyártója nem javasolja, ellenben csapvizes töltést igen... -
válasz
pajorgergo #26115 üzenetére
Eleddig csak buta, gravitációs elven csepegtető, nem szivattyús modellnél használtam (használom) szert a vízbe.
Azt amúgy is át kell eceteznem bizonyos időközönként, mert a textil amin keresztül engedi a cseppeket a csapvíztől, el szokott tömődni (igen a használatija szerint csapvízzel töltendő). Eleget pacsmagoltam az előzőnél desztvízzel.
Mondjuk inkább a mopra (belső felére, nem arra, ami a talajjal érintkezik) szoktam tenni sűrű, gél állagú padlóápolót, és nálam úgy megy.
A fentieket sima, nem önürítős, nem dokkolóvíztartályos modellre írtam. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
pajorgergo #26115 üzenetére
Nem nagyon , egyedül a Roborocknál van még tisztitoszer , az is drága, de hasonló keveresi arányú.
Dreamenel van még ilyen patronos megoldás.
-
pajorgergo
aktív tag
Sziasztok,
Használ valaki felmosószert a robotporszívójába?
Néztem hogy az EZVIZ RE4 Plus-ba lehet a gyárit tölteni (literje 8999Fthigítási arány 1:200)
Kérdés, ha az mehet bele, van valami olyan általános "robotporszívós" tisztítószer ami általánosságban bele lehet rakni a gépbe és olcsóbb? -
Graphics
Jómunkásember
Az appal kapcsolatbna tévedsz, mert a Mi Home alatt is ugyanazt kapod a funkcionalitás terén.
Neked ami eltérés az a Dreame F9 szoftvere. Igen, az fapados volt, hisz egy belépőszintű Dreame, ha láttad volna a D9-ét mondjuk, az már sokkal fejlettebb.
Olcsó porszívónak fapados szoftver jár sajnos.Nincs köze a Mi Home-hoz, mert az beintegrálva van. Tehát amúgy az picit téves volt, hogy a Mi Home-tól szabadulni akartál, mert inkább akkor az F9 szoftverétől.
Q Revo-m van, Mi Home alatt használom, fullos a kínálat.
App beállítási tanács alatt mit értesz, vagy mire gondolsz?
-
-
Graphics
Jómunkásember
Miért nem meggyőző, mi az oka?
Mi alapján mondod ezT? Mit takar az alaposabban?Pedig az F9 összevissza bolyong leginkább és a végén megy körbe a széleken.
A LiDARos gépek más szisztéma alapján dolgoznak.
Legyne meg a feltérképezés és a szobák felosztása.
Nem tudom ennél van-e Quick Map, de első körben mop nélkül kellene körbeengedni, elpakolni mindent. -
oszy
veterán
Köszönöm mindenkinek a hotspotos választ, tanácsot! Átadtam.
-----
Megvan a Roborock. Hány kört kell mennie a lakásban, hogy teljesen jól fel legyen térképezve a lakás? Elsőre őszinte leszek, nem túl meggyőző a termék! Az F9 alaposabban ment a szobákban
! -
oszy
veterán
Épp most írta, hogy nem tud csatlakozni hiába kapcsolja be a hotspotot. Ehhez a részhez nem nagyon értek, mert nem droidos telefonom van. Hogyan fog kapcsolódni a Pro szív hozzá? Párosítani sem tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Call of Duty: Black Ops 6
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Béta iOS-t használók topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest