Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gabesz87

veterán

válasz MaCS_70 #2919 üzenetére

Nákam leginkább az elhelyezés okozta nehézség. Ahogy írtam, és mutattam, az ábra szerint helyeztem volna el a térkőre. Ha 2m / 1m távolságok nem is voltak meg, de azért hagytam bőven (mondjuk olyan 1,5m / 0,5m tuti volt). Csináltam a huzallal 2 "S" kanyart, amivel a fűre vezettem (nem 90 fokos, éles törésekkel). Kábelt sem hagytam hosszúra a stekkernél, méretre vágtam, hogy ne lógjon sok fölöslegesen. Úgyhogy elvileg minden klappol, de letolatás utána jön amit már írtam, 90 fokos forduló, majd elindul a háznak, erre zavarában megfordul, félig lemegy a szegélykőn át a fűre, bénázik egy sort, forog egy helyben, majd megáll "Fűnyíró kívül" hibával. Alternatív megoldásként, amit írtam, hogy fogtam így ahogy van, és betoltam a fűre (szegélyen belülre), így a kábel is nyilván egyenesen megy be és ki, nincsenek benne a kanyarok, így rendben van, elindul. Legjobb lenne pedig ott a járdán, de nekem valamiért az nem akar működni. Megpróbálom majd még azt, amit talán te javasoltál, hogy a képen a bal felső sarokba teszem, vagy legalább is arrafelé valahol. Na meg kicsit közelebb kéne tennem a huzalt a szegélyhez, mert most (35cm) sokat elhagy. Úgyhogy szedjem fel az egészet, tegyem le újra :W Ok, nem nagy kert mondjuk, nem akkora macera, csak pont ez az amitől elmegy a kedvem, ez a sok "finomhangolás". Már nagyon rajta van a kezem a rendelésen, hogy veszek egy Yuka Mini 600-at.
    Meg ez a rohadt idő is az agyamra megy, hogy esik, meg fúj a szél állandóan, és nem tudok vele foglalkozni :) De hát erről senki nem tehet.

Új hozzászólás Aktív témák