Új hozzászólás Aktív témák
-
Speederer
senior tag
válasz
MaCS_70 #2100 üzenetére
Ugyan nem sarokba raktam, tehát konkrét tapasztalatom nincs az általad gondolt verzióval, de valamelyik youtube videóban láttam, hogy mondhatjuk sarokba rakta a parkolóját és működött.
Egyébként szerintem elég arra figyelni, hogy a bejárati oldalán legyen meg az előírt 2 méter, hogy rendben rá tudjon fordulni, a másik oldalt nem gondolom fontosnak.
Én mondjuk a leírás szerinti faltól 2 méter távolságot sem értettem, sőt azóta sem értem.Ez szerintem hülyeség.
Annyi tanács még, hogy a kihúzott vezeték vonalán fog minden alkalommal végigmenni, ezért nem árt, ha jó a terep ezen a nyomvonalon is, illetve ennek a távolságát szintén illik tartani a tereptárgyaktól, mert különben nem fog gördülékenyen visszatalálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen légkondit a lakásba?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged