Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dadpool #2041 üzenetére
A kinézett Worx egy elég kiforrott cucc, jók a tapasztalatok vele, floating deckes, cut to edge, stb.., ráadásul ebben a csomagban benne van az ACS is. Az akció miatt ennél jobb megoldást szerintem nem fogsz találni ezért az árért. Ha nem láttam volna a fotód, azt mondtam volna, hogy ne is gondolkodj tovább.
Az a gond, hogy a határolóvezetékkel sokat kellene szórakoznod, és utána egy útvesztő lenne a robotnak a körbehatárolt terület. A mászóka és trambulin is olyan, hogy nem tudod ráhagyni a robotra, hogy úgyis lekoccolja majd, mert be fog szorulni/ráfut/felakad. A facsemetékkel ugyanez a helyzet, túl kicsik még, szemre meg merem kockáztatni, hogy simán lehajtaná és bedarálná őket bármilyen nem-kamerás robot (persze lehet hogy nem, ezt nehéz megmondani innét). Nem tudom, hogy ezekből mit tudna megoldani az ACS, és mit nem nincs vele tapasztalatom. Ha valakinek van, és azt mondja hogy oké, akkor működhet a dolog, mert nem kell annyira szétbonyolítani a vezetéket.
-
WiZARD
addikt
válasz
Dadpool #2041 üzenetére
Én ha most vennék, akkor Ausztriából hoznék 999€-ért egy Segway i105e-t.
Picit túllóg a kereten, de nem kell vezetékezni, nekem ennyit megérne.Amúgy 700as Bosch van, elégedett vagyok vele.
Ha nem siettem volna, hogy februárban megvegyem (és végül csak májusban telepítsem), akkor tuti inkább az időközben megjelent Segway-t veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged