Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Van bevált, kipróbált cseretápod?
Szerintem ez lesz a következő lépés
Lehet, hogy nálam kábelt cseréltek és azóta működött, de szerintem már akkor is a táp döglődött, csak részlegesen. A kábel csak rátett egy lapáttal + a 2 éves 3 helyen toldott határoló eső után. Így a dokkolóba töltésre már kevés lett a kraft. Kábelt cserélték, így már az határérték fölé ment teljesítmény.Még az is lehet, hogyha kiszárad a föld a határoló körül akkor nem lesz elcsorgó áramom, és minden helyre áll ... átmeneti..
-
_Dumber_
őstag
Igen köszi, ezek a prioritások.
Sajna most nem tudom magam jobban beleásni, mert szobafogságra vagyok ítélve (szemműtét). Bízom benne, hogy legalább 1 hétig még normálisan működik.Azért logot letöltöttem, papucsokat megtisztítottam, dokkolóba belenéztem. Ezek rendben vannak.
A hi-current módot nem tudja kapcsolni. Ezzel viszont segítettél.Érdekes, hogy a robot LCD-n jelzi a töltést, USB logban szintén, de az app logjában nincs benne...
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpársportok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Delta Force (2024)
- ZIDOO médialejátszók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest