- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wik_406 #1942 üzenetére
Nekem ez így tavasszal nagyon kevésnek tűnik. Van egy rész ahol nem jár a robot nálam, 9 napja nyírtam le, simán nőt vagy 4-5 cm-et ennyi idő alatt. Persze ez függ az adott fűtől is, meg hogy éppen kapott egy trágyát, de jellemzően ilyenkor szokott, ami még jobban megturbózza a növekedést.
Redditen jött szembe a minap egy nagyon jó post a témában, igaz ez Worx Landroidra vonatkozik, de nem hinném, hogy a random mozgású gépeknél olyan óriási eltérések lennének, szerintem a 45m2/órával lehet számolni nyugodtan: link
Nagy vonalakban azt írja egy 450m2-es példával, hogy annak a teljes bejárásához kb. 10 óra kell. 10mm-nyi növekedéshez 1db komplett bejárást javasol a szinten tartáshoz. Azaz ha heti 30mm-et nő a fű, akkor 30 órát kell mennie a robotnak hetente, és persze ezt egyenletesen elosztva. Soha nem mértem ki ennyire precízen, de nagyjából meg tudom erősíteni ezeket a számokat a tavaszi szezonra. Persze nyáron - amikor lenyugszik kicsit a természet a hőség miatt - már más a helyzet.
Egyébként elrontani nem lehet, úgyis látod ha kihagyott részek vannak, valamint ahogy a post is írja, az akkuidő is árulkodó: ha nagyon megugrik, és sokáig megy a gép egy töltéssel, akkor nem nyír semmit (nincs ellenállás), ha nagyon lecsökken, akkor pedig küzd a nyírással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- PlayStation 4
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest