Hirdetés
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Powerbank topik
- Fujifilm X
- eGPU tapasztalatok
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
pechtamas #1399 üzenetére
Helló
Azért lett a 800-as (bár utólag már lehet bánom vagy nem is tudom hosszútávon mi lett volna a jobb)
SZóval mert, a H500 az csak Wifis, és nincs a GSM modul. Ezért annak teljes Wifi lefedettség kell az udvarban, így egyszerűbbnek találtam Simkártyával mobilnetről üzemeltetni mint a wifivel szórakozni.
Viszont a csavar az benne, hogy nem cserélhető a SIM benne, így arra az adatcsomagot majd évente a Segway-től kell megvásárolni (azt írja Vodafone-os kártya van benne)
Ezt előre nem tudtam, nekem jobb lett volna ha saját netezős SIM-et rakok bele.
Bár állítólag a Segwaynél sem lesz vészes az előfizetés, valami évi 15ezer ft körül. De ezt még nem tudom, az első év ingyenes.A szegélyeknél változó, van amikor jól csinálja van amikor kicsit kihagy vagy túlmegy.
A gyári ajánlás szerint 15cm-re kell a szélétől beljebb vezetni a feltanítás során.
Én 10Cmrt tartottam kb és így elég jó.
Fal mellett pontatlanabb, gondolom a rosszabb GPS jel miatt.Amúgy, az hogy mekkora méretű szimplán üzleti fogás, mert a nagyobbak sem tudnak egy töltéssel több területet levágni és semmiben nem tud többet, csak többször tölt és kész. Viszont az APP úgy van megcsinálva, hogy ha a 800-asat vetted akkor 801m2-t már nem engedne neki bevinni. Szóval ez csak szoftveres korlátozás.
A terület betanításánál kell nagyon oda figyelni, mert az apró korrigálásokat, hogy egyenesen vezesd végig a terület szélén, ő utána képes sokkal határozottabb irányváltásra, amikor tanuláskor szinte meg sem mozdult a gép csak egyenesen ment, de mivel belenyúlsz balra jobbra ő azt elmenti csak a Mértékét rosszul, vagy nem is tudom.
Nem tökéletes, de azért meg vagyok vele elégedve. Mivel az utcán így is vágom a füvet, így az a plusz 5perc amíg végig megyek ahol kihagyta, semmiség.
De összességében ha ránézel mégis szép vágott , gondozott képet ad a fű!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Garmin fenix 2
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő