Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chapel

addikt

10-12 órás kampány? 32 órám van benne és még sehol a vége.
    Valaki tudja erre a választ:
    Én ezt egyszer elkezdtem pár hónapja 9 órám volt benne, volt a bánya map meg a motoros banda téma....most újra kezdtem így, hogy 10€-ért megvettem.
    TOTÁL más a sztori, már 32 órám van benne, nem volt bánya, se motoros mission, sőt teljesen más a sztori folyam. Megnéztem, nincs dlc (majd jön) ez méretre is tök ua.

?? Mi a fene ez? Amúgy meg a legszebb fps amit valha láttam, egyszerűen brutál szép és ugyan főleg statikus de ahol van rombolás ott nem szórakoznak, mindent szét lehet aprítani. Tökletes példa hogy hogy lehet ilyen látványt é közben ilyen teljesítményt elérni. 1080p-n tolom, 670XT FSR 2.2 minden max RTX is persze. 90 és 130 fps között mozog, AMD szerint átlag 97fpsem van.Frame gen off.
    GTA V Encahced és RDR2 foglal le, Cyberpunk is szépen fut maxon,de random időnként kifagy állítólag ez amd betegség.De ez ha egyszer elkedzem 2-3-4 óra nonstop. Elkapott valamiért :)

Atya ég hát mie ez már? :Y Ja és a gore..ha tökön lövőd odakap összecsuklik ás anyáz közben ha lelövöd a fél fejét és eldőd és ráesik a zasztalra akkorcsattant egyet a fél feje és vérnyomokat hagy...nagyon szép munka.

1 2 3 4 5 6 7

Új hozzászólás Aktív témák