Hirdetés
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
lce
csendes tag
Szerintem a főtémához visszatérve nem a cd meghajtókat kéne hibáztatni az eldurrant cdkért hanem a magazinokat. Ha jól tudom a Pc Guru magazin cd-je okozta a legtöbb problémát nos értesüléseim szerint az újság kb 1700Ft ba kerül havonta, ennyi pénzért igazán lehetne ''rendes'' cdre nyomni a dolgot. Egy 70 peces TDK cd kb 300 forintba kerül és nemhallottam még olyat hogy szétment volna egy ilyen cd egy meghajtóban. Nos ha megnézzük az árakat akkor az újság ára cd nélkül 1400 forint lenne?! De valószínű ők kihoznak egy ilyen TDK árából akár 4 cdt is főleg mivel nagyban szerzik be. A legjobb megoldás hogy ha nagyon kell a Guru cd át kell iratni egy haverral ''rendes'' cdre és akkor nincs gond. És most lehet szapulni engem ha valaki nem ért egyet. Bye
Aktív témák
- VR topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs